LoL oynayarak nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar lol oynayıp para kazanan veya taktiklerini bilen arkadaşlar var mı aranızda nasıl ve hangi yöntemlerle yapıldığını merak ediyorum oynuyorum en azından ufakta olsa bir kazanç elde etmek istiyorum bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kral iyi bir oyuncuysan e spor a katıl 1 turnuvada gözüktünmü direk yayıncılığa başla patlarsın 1 k felan izlenirsin sonra tamamdır

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ufak çaplı turnuvalar düzenleyen siteler vardı oralardan rp falan kazanabiliyordun belki bu ilgini çeker.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka ya 30a botla hesap kasip satarsin yada iyi oyuncyusan boostlayip satarsin, yada baskalarina eloboost service verirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ufak çaplı turnuvalar düzenleyen siteler vardı oralardan rp falan kazanabiliyordun belki bu ilgini çeker.
ya evet böyle siteler arıyorum 1v1 2v2 vs ler atıp coin veren veya rp veren siteler bulamadım bir türlü tam aradığım böyle bişey

kanka ya 30a botla hesap kasip satarsin yada iyi oyuncyusan boostlayip satarsin, yada baskalarina eloboost service verirsin
sitelerde satılıyor adam 30 leveli 50 k mavi özle beraber 30 liraya satıyor 30 liraya harcadığın emek çıkmıyor yada elektrik paranı karşılamıyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
scriptle 30 a kadar kas 3 4 gün içinde ban yemeden hesabı elinden çıkar para kazanırsın bu şekilde

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
script o kadar dayanmıyor kral 1-7 gün arası ban atıyor 30 level yapması zor
para kazandıran bi uygulama vardı overwolf vardı isletimi icin g-loot diye uygulama onda görevler var bazen euro bazen dolar veriyor 20 euro veya dolar yaptıgında banka hesabına o parayı cekebiliyorsun uygulama adı g-loot görevler var görevlere katılmak icinde 1 euro falan veriyorsun ücretsiz görevlere katılcan ondan para alıp euro verip öyle görevlere geciceksin güvenilir ben yaptım 1 kere geldi para banka hesabıma

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
para kazandıran bi uygulama vardı overwolf vardı isletimi icin g-loot diye uygulama onda görevler var bazen euro bazen dolar veriyor 20 euro veya dolar yaptıgında banka hesabına o parayı cekebiliyorsun uygulama adı g-loot görevler var görevlere katılmak icinde 1 euro falan veriyorsun ücretsiz görevlere katılcan ondan para alıp euro verip öyle görevlere geciceksin güvenilir ben yaptım 1 kere geldi para banka hesabıma
dc kullanıyor musun veya özelden yazabilir misin g loot u indirdim fakat nasıl yapıcağımı bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yanlış kişinin mesajını alıntı yaptın kral

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
para kazanabileceğin tek oyun var heralde knigth online diye biliyorum :D

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gir turnuvalara rp veya para ödüllü zaten rp gelirse epin felan satabilirsin.

⚡️ GAME OVER ⚡️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
g loot diye bir program var güvenilir sponsorlu oyun oynadıkça dolar kazanıyorsun kolay şekilde aylık 30 dolar felan çok rahat kazanabilirsin

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kardeşim oyuncuysan eloboost yapabilirsin yabancı sitelerde yapıyorum bende örnek olarak dia4 den dia1 e 90 euro alıyorum ve 2 günümü alıyor . ve level bot hilesi var bota salıyorsun sürekli botlara karşı maç atıyor 30 level hesap satışlarıda yapabilirsin öyle. ve ya facebook grupları ve bazı sitelerde ödüllü turnvular oluyor bi takım kurup onlarada katılabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...