e sporcu olaylarına yanaşamıyorum pek yine de bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederimkral iyi bir oyuncuysan e spor a katıl 1 turnuvada gözüktünmü direk yayıncılığa başla patlarsın 1 k felan izlenirsin sonra tamamdır
ya evet böyle siteler arıyorum 1v1 2v2 vs ler atıp coin veren veya rp veren siteler bulamadım bir türlü tam aradığım böyle bişeyUfak çaplı turnuvalar düzenleyen siteler vardı oralardan rp falan kazanabiliyordun belki bu ilgini çeker.
sitelerde satılıyor adam 30 leveli 50 k mavi özle beraber 30 liraya satıyor 30 liraya harcadığın emek çıkmıyor yada elektrik paranı karşılamıyorkanka ya 30a botla hesap kasip satarsin yada iyi oyuncyusan boostlayip satarsin, yada baskalarina eloboost service verirsin
script o kadar dayanmıyor kral 1-7 gün arası ban atıyor 30 level yapması zorscriptle 30 a kadar kas 3 4 gün içinde ban yemeden hesabı elinden çıkar para kazanırsın bu şekilde
kardesim bu bildigin dolandiricilikscriptle 30 a kadar kas 3 4 gün içinde ban yemeden hesabı elinden çıkar para kazanırsın bu şekilde
scriptle sabah 3 4 el attım akşamına ban yedimscriptle 30 a kadar kas 3 4 gün içinde ban yemeden hesabı elinden çıkar para kazanırsın bu şekilde
para kazandıran bi uygulama vardı overwolf vardı isletimi icin g-loot diye uygulama onda görevler var bazen euro bazen dolar veriyor 20 euro veya dolar yaptıgında banka hesabına o parayı cekebiliyorsun uygulama adı g-loot görevler var görevlere katılmak icinde 1 euro falan veriyorsun ücretsiz görevlere katılcan ondan para alıp euro verip öyle görevlere geciceksin güvenilir ben yaptım 1 kere geldi para banka hesabımascript o kadar dayanmıyor kral 1-7 gün arası ban atıyor 30 level yapması zor
dc kullanıyor musun veya özelden yazabilir misin g loot u indirdim fakat nasıl yapıcağımı bilmiyorumpara kazandıran bi uygulama vardı overwolf vardı isletimi icin g-loot diye uygulama onda görevler var bazen euro bazen dolar veriyor 20 euro veya dolar yaptıgında banka hesabına o parayı cekebiliyorsun uygulama adı g-loot görevler var görevlere katılmak icinde 1 euro falan veriyorsun ücretsiz görevlere katılcan ondan para alıp euro verip öyle görevlere geciceksin güvenilir ben yaptım 1 kere geldi para banka hesabıma
yanlış kişinin mesajını alıntı yaptın kralpara kazandıran bi uygulama vardı overwolf vardı isletimi icin g-loot diye uygulama onda görevler var bazen euro bazen dolar veriyor 20 euro veya dolar yaptıgında banka hesabına o parayı cekebiliyorsun uygulama adı g-loot görevler var görevlere katılmak icinde 1 euro falan veriyorsun ücretsiz görevlere katılcan ondan para alıp euro verip öyle görevlere geciceksin güvenilir ben yaptım 1 kere geldi para banka hesabıma
programı biliyorum da indirdim kullanamıyorum bi yardımcı olur musung loot diye bir program var güvenilir sponsorlu oyun oynadıkça dolar kazanıyorsun kolay şekilde aylık 30 dolar felan çok rahat kazanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?