lol oyun taşıma hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
beyler forumda sc li bir pre arkadaşım var hep laneyi kazanıyoruz ashe oynyorum oda morgana takım cop olunca taşıyamıyorum neler yapmalıyız?

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ashe hantal bi hero, kaçma skilli yok. Ezreal oynayabilirsin. Sup olarak da Morgana'dan ziyade seni daha çok koruyacak Lulu gibi herolar oynasın.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bronz da isen saplanıp kalıyorsun bi tane mi iyi oynayan gelmez.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ezreal oyniya bilirsin sc ile mütüş oluyo arkadaşımla oyniyoruz baya iyi sup ada thres alabilirsiniz combo yapmadan kampçı elinden çıktığı anda spaceden çek elini ve sadece karakteri çeker combo yapmaz

Üye
7 HİZMET YILI
Lol coin flip oyunu maalesef,Bir oyun iyi bir oyun kötü :(

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
elo düşükse botta taşıyamazsınız mid jung yapmanız lazım

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Asheden ziyade tek başına taşıma potansiyeli çok güçlü olan lucian,vayne,caitlyn gibi tercihlerde bulunabilirsiniz. Arkadaşınızda nautilius tarzı yada buff veren (lulu,janna vs) oynarsa çok absürt durum olmadığı sürece oyun kaybedeceğinizi düşünmüyorum.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyunun belırlı dk sına kadar oyunda bır duzen vardır kımse lanesını bırakmaz sızın yapıcanız tek sey 10dk sonra veya önce lanelerın duzenı bozmak butun lanelerı gıdıp dagıtmak karıstırmak ve bır yerden kuleyı yıkıp ordan ılerletmek serı sekılde boyle yapınca ıster ıstemez butun herkes lanelerını bırakıp kulenın yıkıldıgı yere toplanacak bunu orta korıdorda yapnmnızı tavsıyte ederım

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
beyler forumda sc li bir pre arkadaşım var hep laneyi kazanıyoruz ashe oynyorum oda morgana takım cop olunca taşıyamıyorum neler yapmalıyız?
ashe lulu veya ashe nautilus deneyin. ama scriptlele bot pre yerine mid top tercihim ve önerimdir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
adc de kaisa tris gibi taşıyıcı heroları oynarsan taşıyabilirsin ve karşı takımda kim iyi gidiyorsa ona karşı oynamaya çalış.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
taşıma potansiyeli olan kai sa gibi şampiyonlar alabilirsin

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka biriniz mid biriniz adc oynasın daha efektif olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yanlış hero seçimleri peel bi support olmadan 5 vs 2 atman imkansız ben destek main birisiyim elom granmaster elmas 1 arası lolde hiç hile kullanmadım sadece tavsiye vericem. destek için yanına yuumi lulu veya tahm alıcaksınız adc olarak vayne kalista veya kaisa olucak bunların ortak özelliği tank da yok edebilirler ve kolay yakalanmazlar doğru itemlerle istediğiniz kadar çöp takımı taşıyabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bot pre oynuyorsanız pren sürekli yanında durmasın lane de skill dodge atarak zaten biraz da olsa dayanabilirsin mide roama yardıma gitsin support oynayan harita kontrolünü baskıyı düzgün yaparsanız karşıyı kolay tilt edip oyunu mental olarak kazanıp işlerinizi kolaylaştırırsınız

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyunun durumuna göre laneden çıkmadan dümdüz botta yaracaksınız yada adamlara güvenmiyosanız full kulelere oynayacaklsınız

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Takım arkadaşlarına kill salmalısınız,baron ve ejder almalısınız kuleleri almaya daha çok özen göstermelisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...