Ultra Üye
sağlam scli pre buluyorsun dsotum oyunun kırık şampiyonlarını oynuyorusn diana jungle ekko jungle kindred tarzı ve evet plat ve üstü full boost Ç
kanka her mac mi takimda? bir seyleri yanlis yapmasan scriptle plat stuck kalmazdin. elo cikma konusunda tavsiyem takimina yardimci olmaya calis, tum skorlar sendeyken 4 tane useless adami tasimak zor zaten, en azindan 3e-2ye dusurmeye calis.Kanka biliyorum zaten sorun bende olmasa mastere kadar rahat çıkcam ama sorun takımda
Olur bro özelden nickini yazar mısın ekleyeyimHocam aynı durum sürekli benimde başıma geldi. yaklaşık 62-68 wr arasındayken 48 wr e kadar düştüm. Karşına gelen insana bağlı değil bu, yanına gelen insana bağlı. Sc oynayan sup bir pre istersen plat 3 hesabım var. İyi oynadığımı düşünüyorum. 1-2 el deneyebiliriz uyumlu muyuz değil miyiz diye istersen
özelden yazdım hocam mesajlarına bakarsınOlur bro özelden nickini yazar mısın ekleyeyim
yine adc oynarak yanına sup bulup çıkabilirsinArkadaşlar, ADC oynayarak script ile çok rahat Platine kadar %80 WR ile çıktım. Karşıya Master, Elmas 1'ler geliyordu. Artık win alamamaya başladım, takımım trollemeye başladı. Taşıyamamaya başladım. Bu sebepten ötürü mid Tristana, jungle Kindred, Master Yi oynadım fakat yine win alamamaya başladım. WR 58'e kadar düştü. Çok stuck kalmadan öneri alabilir miyim Elmasa çıkmak için? Not: Tek giriyorum. Elo yükseldikçe insanlar kötü ve egolu oynamaya başladı, düşük elodan daha beter hâle geldi herkes sanki boosted gibi.
PııssyMagnetOlur bro özelden nickini yazar mısın ekleyeyim
ekko oynarsan sc oldan belki çıkabilirsinEkko oyna jungle sc olmadan çıkarsın ama sc ile zaten plata cıktıysan cıkamazsın
dogru söylüyorsunArkadaşlar, ADC oynayarak script ile çok rahat Platine kadar %80 WR ile çıktım. Karşıya Master, Elmas 1'ler geliyordu. Artık win alamamaya başladım, takımım trollemeye başladı. Taşıyamamaya başladım. Bu sebepten ötürü mid Tristana, jungle Kindred, Master Yi oynadım fakat yine win alamamaya başladım. WR 58'e kadar düştü. Çok stuck kalmadan öneri alabilir miyim Elmasa çıkmak için? Not: Tek giriyorum. Elo yükseldikçe insanlar kötü ve egolu oynamaya başladı, düşük elodan daha beter hâle geldi herkes sanki boosted gibi.
çıkamazsın çok fazla toxic var sat hesabı para ekle üst rank hesap al daha kolayArkadaşlar, ADC oynayarak script ile çok rahat Platine kadar %80 WR ile çıktım. Karşıya Master, Elmas 1'ler geliyordu. Artık win alamamaya başladım, takımım trollemeye başladı. Taşıyamamaya başladım. Bu sebepten ötürü mid Tristana, jungle Kindred, Master Yi oynadım fakat yine win alamamaya başladım. WR 58'e kadar düştü. Çok stuck kalmadan öneri alabilir miyim Elmasa çıkmak için? Not: Tek giriyorum. Elo yükseldikçe insanlar kötü ve egolu oynamaya başladı, düşük elodan daha beter hâle geldi herkes sanki boosted gibi.