Çözüldü LoL sabit 60 FPS'e rağmen oyun akıcı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
LoL'de maçtayken şimdi 2-3 eldir bir şeyler oluyor. FPS sabit 60, ping yok ama oyun dün oynadığım gibi akıcı değil. Bir yavaşlık var. Sanki 20 FPS oynuyorum. Neden böyle oluyor? Bir anda olmaya başladı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sabit 60 fps oynaman zaten oyunun akıcılığını etkileyen faktörlerden biri, bir de script ile oynuyorsan arkada bir sürü hesaplama döndüğü için kasması veya kasıyor gibi algılaman normal. Ayarlara girip fps sabitlemeyi kapat ve blitz gibi rün ayarlamanı sağlayan programları kapat. Client ayarlarına girip eski dx9 modunu aktif et ve tasarruf modunu aç. Görev yöneticisini aç, ayrıntılar sekmesine gel, lol ile ilgili tüm işlemlere sağ tiklayıp önceliği ayarla de ve yüksek önceliğe çek.
🖤Hinokami Kagura🦋
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
fps sabitse fps kilidini açmayı dene ve lol oynarken arkada açık uygulamalar falan varsa dropa neden olabilir

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bu sorunu az önce tekrar yaşadım çalışan programları kapatınca düzeliyor başka bir yolu var mı bilmiyorum ama

3068
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kanka blitz kullanıyor musun? kullanıyorsan sil kastırıyor falan o yüzden dedim. Bende kastırmıyordu ama VALORANT için crash veriyordu RIOT GAMES'e ticket attım BLITZ sil dedi bende sildim düzelmişti öyle yani. :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kullandiğiniz sistem özellikleri nedir? Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatıp tekrar deneyebilirsiniz. Disk ve ram kullanımı yüksek değerlerde ise oyun içinde kasma hissedebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bende de hiçbir sorun olmuyordu normalde şimdi valo ve lole girip çıkışlarda bir saçmaladı cihaz. Takılma kasma gibi hareketler oluyor anlayamadım.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
arka planda yük bindirecek uygulamaları kapat eğer sistemin fazla ısınıyorsa buda etki eder.
diğer kastırma sebepleride oyuna gelen yenilikler oluyor genelde 3. ejderden sonra late gamede fps düşüşü yaşarsın.

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bilgisayarın işlemci ve ekran kartı sıcaklığı nasıl? Belki termal macun yenilemen gerekmektedir, düşük bütçeli sistem bileşenine sahip isen kendini soğutamadığı için bu tür performans düşüklüğü yaşıyor olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...