Çözüldü LoL sabit FPS'e rağmen oyunun kasması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Script için dosyaları falan indirmiştim. İndirdikten sonra 60 FPS sabit olmama rağmen LoL kasmaya başladı, drop giriyor falan 57 58 FPS sabit alıyorum. Bu da oyunumu hiç akıcı yapmıyor, ne yapmam lazım tekrardan akıcı olması için?

Çözüm
Aynı problemi ben de yaşıyorum, cevap veren arkadaşlar bunu da okursa sevinirim:
FPS'i kendimiz kısıtlamıyoruz, kendi kendine 60 a sabitleniyor ama 60 gibi değil, kasıyor. FPS sabitlemesini ayarlardan kendimiz açınca ve arttırınca da hiçbir şey değişmiyor. Anlayacağınız oyun kendi kendine 60 FPS e sabitleniyor ve oyunun akıcılığı gidiyor. Çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Sadece ben de oluyor sanıyordum. Çözebilirseniz sevinirim.
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kanka daha üst değerde bir FPS'e sabitlemeyi dene ya da direkt olarak FPS limiti kaldırabilirsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aynı problemi ben de yaşıyorum, cevap veren arkadaşlar bunu da okursa sevinirim:
FPS'i kendimiz kısıtlamıyoruz, kendi kendine 60 a sabitleniyor ama 60 gibi değil, kasıyor. FPS sabitlemesini ayarlardan kendimiz açınca ve arttırınca da hiçbir şey değişmiyor. Anlayacağınız oyun kendi kendine 60 FPS e sabitleniyor ve oyunun akıcılığı gidiyor. Çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Sadece ben de oluyor sanıyordum. Çözebilirseniz sevinirim.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Kanka daha üst değerde bir FPS'e sabitlemeyi dene ya da direkt olarak FPS limiti kaldırabilirsin.
Reisim şöyle bir sorun var, ekran kartım GTX 1650. 60 FPS aşağısı almamam gerekir. 60 FPS sabite ulaşmıyor, direkt benim bilgisayar 58,57 FPS ile oynuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...