Lol Sc ile lig atlayacak taşıyıcak hero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler mid solo oynuyorum genelde genelde sc ile lane win alıyorum ama takımı taşıyamıyorum bana öyle bir hero söyleyin ki sc ile lig atlayabiliyim cevapları bekliyorum

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Solo vayne

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Beyler mid solo oynuyorum genelde genelde sc ile lane win alıyorum ama takımı taşıyamıyorum bana öyle bir hero söyleyin ki sc ile lig atlayabiliyim cevapları bekliyorum
Solo irelia vayne kayle
Mid syndra irelia yasuo yone viktor

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eğer oyunları taşıyabileceğin ve lig atlayabileceğin bir şampiyon arıyorsan, Zed'i denemeni öneririm. Yüksek hasar ve hareketliliği ile hızlıca güçlenen güçlü bir orta koridor oyuncusu. Gölge kullanımıyla rakiplerinin yeteneklerini kolayca engelleyebilirsin ve onları alt etmek için büyük bir şans elde edersin. Sadece takımınla iyi iletişim kurduğundan ve avantajını objeleri alarak kullanmaktan emin ol.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Adc Ezrealla herkesi alırsın kasılırsan

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka jinx hem oynaması kolay script ile hem kasınca durmuyor geç bota taşı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka oyunlar genelde ya jg ya da adc farkına gidiyor bunu engellemek için yapacağın en iyi şey onlar yerine geçmendir bu sefer de dersen adc geçiyom sup salak geliyor bunu pek bilen yok ama seç senna geç supa dk 20 de 120 130 stack rahat yapıyo karşıda çok kasmış assasin yoksa oyunun içinden geçersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka oyunlar genelde ya jg ya da adc farkına gidiyor bunu engellemek için yapacağın en iyi şey onlar yerine geçmendir bu sefer de dersen adc geçiyom sup salak geliyor bunu pek bilen yok ama seç senna geç supa dk 20 de 120 130 stack rahat yapıyo karşıda çok kasmış assasin yoksa oyunun içinden geçersin
senna çok kırılgan illa asasin olmasına da gerek yok direkt ölüyor

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
solo irelia vayne mid yasu syndra vic

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ormanda exhaust karthusla her oyun smurflenir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
topta volibear veya sett gibi karakterlerle öne geçip fazlaca ittirip hızlı bi şekilde oyunu bitirebilirsin eğerki oyun uzarsa fightlardada çok güçlü herolar

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum hantal karakterler sc ile pek iş yapmıyor anladığım kadarıyla Ama Cho Gath ve Fiora gayet iyi ve Fiorayı bilen bi adam scsiz bile taşır

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ezreal ile 2 rank atlarsın en fazla ama zed ve irelia ile atlarsın rahat hemde

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Top için Vayne Yasuo gibi hareketli karakterler alabilirsin. Jungle çok da farketmiyor zaten skillshot karakteri çok sık yok. Mid için Zed, Irelia, Yasuo, Viktor gibi karakterler alabilirsin. Adc için seçenek çok, hepsi olabilir. Sup için de Blitzcrank Thresh gibi rakibi çekebilen çarlar alırsan rahat lig atlayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...