kalista samira zeri kindred alabilirsin auto winBeyler mid solo oynuyorum genelde genelde sc ile lane win alıyorum ama takımı taşıyamıyorum bana öyle bir hero söyleyin ki sc ile lig atlayabiliyim cevapları bekliyorum
kalista samira zeri kindred alabilirsin auto winBeyler mid solo oynuyorum genelde genelde sc ile lane win alıyorum ama takımı taşıyamıyorum bana öyle bir hero söyleyin ki sc ile lig atlayabiliyim cevapları bekliyorum
casi kanka sfena oluyorBeyler mid solo oynuyorum genelde genelde sc ile lane win alıyorum ama takımı taşıyamıyorum bana öyle bir hero söyleyin ki sc ile lig atlayabiliyim cevapları bekliyorum
sc si var mı bilmiyorum ama vlad ile azıcık oyun bilgin varsa dia eloya kadar rahat taşırsınBeyler mid solo oynuyorum genelde genelde sc ile lane win alıyorum ama takımı taşıyamıyorum bana öyle bir hero söyleyin ki sc ile lig atlayabiliyim cevapları bekliyorum
çoğu hero taşırBeyler mid solo oynuyorum genelde genelde sc ile lane win alıyorum ama takımı taşıyamıyorum bana öyle bir hero söyleyin ki sc ile lig atlayabiliyim cevapları bekliyorum