ben sıfırdan hesap acıp 24 levelde dün ban yedimbende eski bir hesapla sc ile oynuyorum 20 25 oyun atmışımdır bugün banlandım
demekki sc yi boşverin bilekle oynayınben sıfırdan hesap acıp 24 levelde dün ban yedim
senin script iyi oynuyor kanka bizim script feedliyorEkli dosyayı görüntüle 72395
Bakın arkadaşlar Kaç gündür oynuyorum ve hala ban yemedi
knka kaç gündür ztn sıkıntı yok bugun ban yemen yada yememen belirler durumu bn bugun ban yedim cogu kişide oyle olmş gün içinde ban yersen dönüş y aparmısınEkli dosyayı görüntüle 72395
Bakın arkadaşlar Kaç gündür oynuyorum ve hala ban yemedi
Adamın attığı maçların tarihine bak. SS'teki bütün maçlar bugün. Kısacası adam tek günde 7 el attığı halde ban yememiş. Ya bizde sıkıntı var ya da eu west ban atmıyor şu anda.knka kaç gündür ztn sıkıntı yok bugun ban yemen yada yememen belirler durumu bn bugun ban yedim cogu kişide oyle olmş gün içinde ban yersen dönüş y aparmısın
hahahaha hakikatten bende de bazen oluyordu çok kötü oynuyor :dsenin script iyi oynuyor kanka bizim script feedliyor aw
3 heasbım elendi benimdebugün 380 seviye hesabım banlandı bedel ödendi lolden elimi ayağımı çekmek için bütün hesaplarımı banlatmaya çalışıyorum
Aga yazık olmuş valla banlatacgina verir misin hesabım yok benimbugün 380 seviye hesabım banlandı bedel ödendi lolden elimi ayağımı çekmek için bütün hesaplarımı banlatmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?