Lol script Ban HK. Görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 10 gündür euwest de bir acc ile ranked giriyorum ve acc hala ban yemiş durumda değil aynı zamanda göstere göstere kogmaw oynadığım halde banlanmadı bu şans değil başka bir euwest hesap da denedim yinede banlanmadı.
bende dün fresh tr acc aldım 2 maç attım anında ban yedi.
Şimdi Aklımda 2 Fikir Geldi .
1. Fresh Acc da Riot Sizin acc yi hemen algılıyor ve ban otomatik atılıyor
2. euwest sunucularında ki ban sistemi ile tr ban sistemi farklı o yüzden o hesaba ban atılmıyor
yada hesap lvl i yüksek olduğundan şüphe çekmiyor

Bunu Anlamak için euwest fresh acc alıp deneyeceğim size deneyimimi buraya yazarım

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bende eski bir hesapla sc ile oynuyorum 20 25 oyun atmışımdır bugün banlandım

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bugün 380 seviye hesabım banlandı bedel ödendi lolden elimi ayağımı çekmek için bütün hesaplarımı banlatmaya çalışıyorum :D

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
resim_2022-01-27_180201.png

Bakın arkadaşlar Kaç gündür oynuyorum ve hala ban yemedi

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
belli bi zamanı oluyor ban wawe dedimiz olay geliyor kardo yeni hesap fln farketmiyor herkesin dün ban yemeye başlamasının başka acıklaması yok bn yeni hesap açıp 23 lv yaptım ban yemedim bugun girdim ilk oyunda ban yedim büyük igtimal lb reborn da artık riot tarafından bulundu dierk ban atıyor

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
EUW-TR ile alakası yok ban dalgası bu. Rurf modu kalktığında tekrar dalga duraksayabilir.

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
knka kaç gündür ztn sıkıntı yok bugun ban yemen yada yememen belirler durumu bn bugun ban yedim cogu kişide oyle olmş gün içinde ban yersen dönüş y aparmısın
Adamın attığı maçların tarihine bak. SS'teki bütün maçlar bugün. Kısacası adam tek günde 7 el attığı halde ban yememiş. Ya bizde sıkıntı var ya da eu west ban atmıyor şu anda.

Bence ban wave sunucudan sunucuya değişiyor. Mesela tr ban atıyorsa eu west ban atmıyor gibi gibi. Bu konularda çok bilgili değilim bilemiyorum ama bence böyle. Başka açıklaması olamaz çünkü. O kadar lvli yüksek olmadığı halde ban yemiyor.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
fresh hesapların ban yeme ihtmali daha yüksek bunu bende test ettim 2 3 defa elimde olan eski hesapları kullandığım zaman çok uzun süre oynayabliyorum 8 ay önce aldıgğım bir fresh hesap vardı sion exploit bile kullandım +60 oyun sonra ban yedi ama yeni alıp oynadığım fresh hesap 15 oyun falan dayandı genelde böyle oluyor + olarak lp reborn kullanıyorum windhsarp ban süresi çok kısa

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Serverla alakası yok zamanında biz hepsinin sallamasını yaptık gerek rusya gerek eu gerek na. ban dalgası vs diye bir muhabbet yok free hile kullanıyorsunuz bunun yakalanma orası %80lerde. Private hile kullanıyorum 40 dolar asla ban yemedim. göstere göstere oynamama rağmen. Yani kısaca böyle kendimizi avutmaya gerek yok arkadaşlar.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
2 yildir yatgan hesap no ban level 50

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
acc ne demek fresh ne demek açıklarmısın

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam şans meselesi bence farketmiyor injecktlendiği an BAN durumu artıyor çok kişiyi banlattım BANLANDIM adam 200 küsür levellerdi LazySharp zamanlarında Karşı adamı banlanttım Report ve Desteğe başvurarak yani hesabın leveli farketmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...