Lol script Ban HK. Görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
BlackGaddare diye bir kullanıcının ban sistemi hakkında yazısını okuyabilirsiniz, oradan aklımda kalan pek birşey yok ama incelendikten sonra (hesabınız) ban yemediyseniz ban yemeniz aşırı zor olur. Göstere göstere oynamamanız, yeterli olacaktır
diye umuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Tamamen belli etmekle alakalı insanın refleklerine aykırı şekilde evade açık olursa 10 yıllık da olsa banlanır o hesap bence

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 10 gündür euwest de bir acc ile ranked giriyorum ve acc hala ban yemiş durumda değil aynı zamanda göstere göstere kogmaw oynadığım halde banlanmadı bu şans değil başka bir euwest hesap da denedim yinede banlanmadı.
bende dün fresh tr acc aldım 2 maç attım anında ban yedi.
Şimdi Aklımda 2 Fikir Geldi .
1. Fresh Acc da Riot Sizin acc yi hemen algılıyor ve ban otomatik atılıyor
2. euwest sunucularında ki ban sistemi ile tr ban sistemi farklı o yüzden o hesaba ban atılmıyor
yada hesap lvl i yüksek olduğundan şüphe çekmiyor

Bunu Anlamak için euwest fresh acc alıp deneyeceğim size deneyimimi buraya yazarım
benim yan hesap onalı üye ondan lpr eborn ile oynuyordum fakat bundan 2 gün önce hiç maç amamış olmama rağmen bir hesabım banlandı sc yüzünden

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Brezilya'da senaryoyu daha az saldırganlıkla kullanırsanız, muhtemelen yasaklanmayacaksınız.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben daha gecen hafta yedim suan new car kasıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bu banlar kişiye özel değil wave olarak atılıyor. yaptığınız, yediğiniz bir rapordan configinizi alıyorlar ve toplu olarak aynı işlemi yapan herkesi banlıyorlar. bu her salı saat 3te de olabilir, başka bir gün farklı bir saatte de olabilir. oyun şirketlerinin ortak bir tekniği.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben 350 lvl ban yedi ilk açtığımda hileyi bence alakası yok lvl ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...