Lol script Ban HK. Görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
O biraz şans meselesi ya hocam

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hocam full combo ve predict aynı anda olunca sıkıntı yaratabiliyor. Birde TR serverda insanlar iyi oynayan insanlara direk hile yaftasını yapıştırmayı çok seviyorlar. Bizim millet yalnızca kendini en iyi zannedip diğer insanları hile yerine koyabiliyor. O yüzden TR hem reelde hemde sanalda pişmanlıktır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hocam full combo ve predict aynı anda olunca sıkıntı yaratabiliyor. Birde TR serverda insanlar iyi oynayan insanlara direk hile yaftasını yapıştırmayı çok seviyorlar. Bizim millet yalnızca kendini en iyi zannedip diğer insanları hile yerine koyabiliyor. O yüzden TR hem reelde hemde sanalda pişmanlıktır.
çok haklısın sonuna kadar katılıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben tr de 1 gündür kulanıyorum bi sıkıntı yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Şöyle diyeyim ilk sc açılan hesapları 24 saat sınırsız oynarsan ban yedirmiyor bunda hem fikiriz ikinci gün ban atıyor lakin level yüksek hesap larda biraz daha ömrü uzun oluyor

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Tr de ağlama diye birşey olduğu için iyi oynadığın her el report yiyebilirsin o yüzden olabilir . Aldığın acc ile alakalıda olabilir. Ben bildiğim daha önce satın aldığım birinden hesap aldım ve oynuyorum . Kullandığım sc de ud ve ban yemedim hemde trde. Sadece belli etmiyorum o kadar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yukarıda biri daha belirtmiş bence tek olay rep yememek çok belli ederek oynarsanız tabii rep yersiniz ki riot acc ı incelemeye alır ordada ban yersiniz legit oynayın bi sorun çıkmaz görüşümce

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
riot ne yaparsanız yapın şimdi bile olmasa illaki ban atıcaktır bro o yüzden farklı hesapla boost yaparsan bir arkadaşın vasıtasıyla daha mantıklı sanki :)

Üye
4 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum aynı şekilde iki farklı hesaptan sc kulandım fresh hesap 2 gün içerisinde ban yerken 2012 de olan hesabımda asla bişey olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hile Veya Script Açtığınız Zaman Ne Olursa Olsun İstediğiniz Kadar Legit Oynayın İlk 3 Ay İçerisinde Tespit Edilebilirsiniz Yani Hile Açıyorsanız Keslinlikle Ban Yemeyi Göze Alın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bende bayağdır ban yemiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...