Lol Script dönemi bitdimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sadece TFT ve wild rift'e gelme ihtimali ?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
30 mayisa kadar keyfini çikartin

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Param var aylık 200 TL gözden çıkartabilirim diyorsanız minimum ( kur farkından dolayı ) external scriptleri araştırın. Genellikle discord üzerinden tavsiye refenas şekli ile alırlar kişiyi, direk giremezsin siteleri felan yoktur gizlilik esastır. Nedir bu ecternal : oyuna inject olmaz ve klavye mouse harketlerini taklit eder. Reklam yasak olmasa kendi kullandığımı atabilirdim ama kendiniz detaylı bir araştırma yapınca bulabilirsiniz. Dikkat edin piyasada 7-8 farklı şirket var 2 tanesi scam.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Param var aylık 200 TL gözden çıkartabilirim diyorsanız minimum ( kur farkından dolayı ) external scriptleri araştırın. Genellikle discord üzerinden tavsiye refenas şekli ile alırlar kişiyi, direk giremezsin siteleri felan yoktur gizlilik esastır. Nedir bu ecternal : oyuna inject olmaz ve klavye mouse harketlerini taklit eder. ****** yasak olmasa kendi kullandığımı atabilirdim ama kendiniz detaylı bir araştırma yapınca bulabilirsiniz. Dikkat edin piyasada 7-8 farklı şirket var 2 tanesi scam.
dostum özelden söyler misin kendinin kullandığını

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sc dönemi asla bitmez piyasada bir sürü undetected script var. Bitmez bitmesine de acaba bize düşer mi, çünkü hepsi paralı :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Param var aylık 200 TL gözden çıkartabilirim diyorsanız minimum ( kur farkından dolayı ) external scriptleri araştırın. Genellikle discord üzerinden tavsiye refenas şekli ile alırlar kişiyi, direk giremezsin siteleri felan yoktur gizlilik esastır. Nedir bu ecternal : oyuna inject olmaz ve klavye mouse harketlerini taklit eder. ****** yasak olmasa kendi kullandığımı atabilirdim ama kendiniz detaylı bir araştırma yapınca bulabilirsiniz. Dikkat edin piyasada 7-8 farklı şirket var 2 tanesi scam.
ustam banada yazar mısın.

Hile kullanmıyorum :*
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
demek lole bile antı cheat geliyor vanguard gibi bişey gelirse lol skin bile kullanamicaz desenize :C

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Şuan ban dalgasi var diye yapılmıyor bence yılların oyunu elbet bulunur bir yolu

Üye
5 HİZMET YILI
Hile devri bitmezde paralı olur sadece.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Riotun anti cheati bir çok oyun şirketine oranla çok daha güçlü ve bu son gelen anti cheat ile uzun bir süre script dönemini kapatıcağını düşünüyorum umalımda hwid ban gelmesin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
özelden atarmısın lütfen
Post automatically merged:

özelden atar mısın bana ada

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sonuç olarak valorant ban atsada bir hilesi mevcut idi belki buradada olur ama ne kadar dayanır orasını bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...