Hesap 30 levelde bırakılmıştı 2 yıldır pasifti ondan dolayı da olabilir. Sonuna kadar gideceğimŞans işi dostum seninde baya şansın varmış ben girsem denemede olsa ilk elden yerim
LOG ların temiz ise baya sürüyor ban yemesi ama benim gibi canı sıkıldığında açıp yersen LOG kaydediyor ve 1 maç atmadan yiyorsun
sonuna kadar devam et sonunu düşünen kahraman olamaz![]()
Bazı maçlar çok belli ettim. Adamlar oyun bitince özelden yazdılar yayıncıyı ghostluyorsun diyeMaşallah nazar değmesin. Legit plays diyebilir miyiz![]()
Bu ne ya ahhaahahah çok iyi valla eline sağlıkBazı maçlar çok belli ettim. Adamlar oyun bitince özelden yazdılar yayıncıyı ghostluyorsun diye
Arkadaşıyla aramızda geçen bir diyalog![]()
İllaki hile inject olduktan sonra ban yeme riski doğuyor o konu hakkında bilgi verebilmem mümkün değil.Başarılarının devamını dilerim kardeşim eğer gerçekten ban yemiyorsak bilgilendirirmisin ona göre main hesaplarda kullanalaim
Aynı şekildegerçekten ban yedirmiyorsa main hesabımda kullanacagım beni bu konuda bilgilendirirsen mutlu olurum
Attığım resimde hangi şampiyonlarla oynadığım gözüküyor genellikle kayle oynuyorumHangi şampiyonlarla hangi özellikler açık oynuyorsunuz? @crakkcq09
Adblocku kapatınaga xstatus fail hatası alıyorum nasıl düzeltcem