comme un bébé
Ultra Üye
Hangi özellikler kapalı-açık belirtebilir misiniz?Attığım resimde hangi şampiyonlarla oynadığım gözüküyor genellikle kayle oynuyorum
Hangi özellikler kapalı-açık belirtebilir misiniz?Attığım resimde hangi şampiyonlarla oynadığım gözüküyor genellikle kayle oynuyorum
evade çok kullanmıyorum baktık kaybediyoprum herşeyi köklüyorumNazar değmesin taktik verebilir misin
Nora challanger config kulanıyorum ping menü de 50ye ayarlayıp target selectoru kendime göre düzenliyorum.Hangi özellikler kapalı-açık belirtebilir misiniz?
Bir önceki mesajda yazdım ne kadar etki eder bilmiyorumNazar değmesin taktik verebilir misin
Şans işi dostum seninde baya şansın varmış ben girsem denemede olsa ilk elden yerim
LOG ların temiz ise baya sürüyor ban yemesi ama benim gibi canı sıkıldığında açıp yersen LOG kaydediyor ve 1 maç atmadan yiyorsun
sonuna kadar devam et sonunu düşünen kahraman olamaz![]()
main hesapta açma illaki bi yerden sonra ban atmaya baslarBaşarılarının devamını dilerim kardeşim eğer gerçekten ban yemiyorsak bilgilendirirmisin ona göre main hesaplarda kullanalaim
Dogru söylüyorsun bı yere kadar kullanırız sonra permayi koyarmain hesapta açma illaki bi yerden sonra ban atmaya baslar
Ekli dosyayı görüntüle 72112
Lolde 35 maç attım (windsharp- LPBRebon karışık) Hala Ban yemedim. Dereceye de girdim (alttaki mavi yazılar) eğer yememeye devam edersem kayle TR 1.liği geliyor![]()
ben ban yedim ya windsharp ta ne güzel kasıyodumvalla şanslısınız ben bi ara baglantım kesilip oyun sırasında ban yedimi bile hatırlıyorum uzun zamandır 2. oyunu göremedim windsharpda lbyi yeni deniyoruz bakalım