LoL script ile oynamak oyunculuğu geliştirir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
o kombo yaparken ki seriliği kaybetmişim mesela ben :D biraz köreliyorsun fazla da alışmamak lazım

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Normalde bronz isen gerçekten bronz stuck bir oyuncuysan scripti belli bir süre kullandıktan sonra beyinin yürümeyi öğrenmesi , nefes almayı öğrenmesi ve otomatikleştirmesi gibi bisiklet , araba sürmeyi kavramak gibi bir ön kısımlarına yerleşiyor ister istemez scriptin mantığıyla oynamaya başlıyorsun bazı yerlerde bu da oyununa etki ediyor en kötü ihtimalle bronz stuck biri 1 - 1.5 yıl script ile oynasın bronz'dan silver'a scriptsiz çıkabilir eğer öğrenme geriliği veya beyinde başka bir problem yoksa. refleks haline geliyor beyin gördüğünü kopyalayıp uygulamaya çalışıyor bir yerden sonra

edit notu önemli : Geliştirmez diyenleri takma yarısı scripti kullanmıyor diğer yarısının scriptle en büyük başarısı lasthitle ace falan almak sanırım ben 1-2 yıldır paso dia gm hesap boostlayıp satıyorum kendimi biliyorum eskiden gold silver arası çalkantılı gidip gelen bir oyuncuydum şu an'da scriptsiz plat'a kadar çok rahat çıkıyorum
arkadaş durumu gayet iyi anlatmış. Şunu unutmayın. Oyun bilginizi geliştirmedikçe istediğiniz hileyi kullanın hile bile kullansanız kaybedersiniz. Çoğu insan hile kullanıyor ama oyun bilgisinden haberleri yok ne yazık ki. Bu durumda da hile kullanarak bile kaybedebiliyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
iyi bir oyuncuysan birşey katmaz ama orta derece veya ortanın altı bir oyuncuysan gümüş golddan bahsediyorum skillshot karakterlerde işine daha çok yarar ve gamesensini geliştirir

Üye
5 HİZMET YILI
I wouldn't say you improve. unless you can understand what the script's playstyle is I guess.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben mekaniklerde cok paslandim ama tiklamak ile falan ugrasmadigim icin makro ve stratejide bayagi ilerledim acikcasi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum artık kendim oynarken daha iyi dodge atabiliyorum

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
tabi bu kişiden kişiye değişir ben script açınca yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 1 el script amadım ellim space ye gidiyor oyunda düşüyorum tabi bu kişiden kişiye değişir

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyunu hiç bilmeyen için scrip baya işe yarar çünkü komboları hareketleri doclamaları öğrenebilir ama bi zamandan sonra bırakılması gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ben scriptle twitch oynadıgım zaman tek yaptıgım r tusuna basıp space tusuna bsaılı tutmaktı scripti Bıraktıgım zaman ara sıra r tusuyla space tusuna basmışlığım oldu :D

VATANIM
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Gelistirir ama sen e sprocu olamazssin zevkine oynuyorsan yap dostum

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
otomatik dodge otomatik skill atan bişey nasıl geliştirebilir. x c v space kullanmayla nasıl gelişebilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Tabikide geliştirir bende öyle oynuyorum iyi eğlenceler

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bence daha kötu yapar sonucta wall hackle onayan kotu oynuyorsa aynı mesele olur.

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bütün herşeyi scripten beklersen geliştiremezsin kendine sadece doc atma veya sadece skıl tutturmak için kullanırsan her birisini kullanisinda diğer yeteneğin aşırı gelişir

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben bir süre scriptle oynadım, mükemmel oynadığım karakterde bile kötü performans sergiledim. Ani yanıt verdiğin tepkimelerini öldürüyor.
Oyun bilgini düşürmüyor belki ama oynadığın karakterdeki kabiliyetini düşürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...