arkadaş durumu gayet iyi anlatmış. Şunu unutmayın. Oyun bilginizi geliştirmedikçe istediğiniz hileyi kullanın hile bile kullansanız kaybedersiniz. Çoğu insan hile kullanıyor ama oyun bilgisinden haberleri yok ne yazık ki. Bu durumda da hile kullanarak bile kaybedebiliyorlar.Normalde bronz isen gerçekten bronz stuck bir oyuncuysan scripti belli bir süre kullandıktan sonra beyinin yürümeyi öğrenmesi , nefes almayı öğrenmesi ve otomatikleştirmesi gibi bisiklet , araba sürmeyi kavramak gibi bir ön kısımlarına yerleşiyor ister istemez scriptin mantığıyla oynamaya başlıyorsun bazı yerlerde bu da oyununa etki ediyor en kötü ihtimalle bronz stuck biri 1 - 1.5 yıl script ile oynasın bronz'dan silver'a scriptsiz çıkabilir eğer öğrenme geriliği veya beyinde başka bir problem yoksa. refleks haline geliyor beyin gördüğünü kopyalayıp uygulamaya çalışıyor bir yerden sonra
edit notu önemli : Geliştirmez diyenleri takma yarısı scripti kullanmıyor diğer yarısının scriptle en büyük başarısı lasthitle ace falan almak sanırım ben 1-2 yıldır paso dia gm hesap boostlayıp satıyorum kendimi biliyorum eskiden gold silver arası çalkantılı gidip gelen bir oyuncuydum şu an'da scriptsiz plat'a kadar çok rahat çıkıyorum
yani senin tahminini geliştirirsen o scriptle oynadıkça kendin öğreniyosun o böyle olcak bu böyle olcak daha rahat tahmin edebilirsin