Çözüldü Lol Script Oyundan Atma Sorunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADOO
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Herzaman olmasada oyun tam başladıgında arada oyundan atıyor, yeniden bağlanmak zorunda kalıyorum ve lane geç kalıyorum. çözümünü bilen arkadaşlar varsa söylerse sevinirim.

Script dosyalarını silip tekrar yükledim olmadı.
Defender ve virüs programlarıda kapalı.

Çözüm
Hocam ben şöyle çözdüm hileyi yönetici olarak acıyorum oyuna başlarken acıyorum hileyi ve oyun başlarkebn bile sakın alt tab yapma oyun içinde de yapmıcaksın eğer yaparsan atıyor yapmazsan devam ediyorsun script ile oynamya
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hocam ben şöyle çözdüm hileyi yönetici olarak acıyorum oyuna başlarken acıyorum hileyi ve oyun başlarkebn bile sakın alt tab yapma oyun içinde de yapmıcaksın eğer yaparsan atıyor yapmazsan devam ediyorsun script ile oynamya

Çözüm
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çözümlerin hiçbiri işe yaramıyor neden acaba ilk gün sorunsuz kullandım hileyi 2.gün oyundan atmaya başladı neden ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çerçeveliye al çerçevelideyse ve sorun devam ediyorsa windowsa güncelleştirme yaptıysan windows update sonrası oluşan bir hata olabilir.Hextech Repair Tool kurup oyunu tamamen kaldırıp tekrar yükle.Olmazsa güncellemeyi geri alabilme şansın varsa güncellemeyi geri al eğer alamıyorsan format atabilirsin.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yok denedim zaten hem sc çalışmıyor diye formatla uğraşamam birde güncelleme var fix yedi güncelleniyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...