LoL scriptle boost hizmeti yapılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, benim gibi scripti bedava kullanıp bunu ticarete dökmek isteyen hiç var mı aranızda? Boost hizmeti veya hesaba lig kasıp satanlar var mı aranızda ve LoL boost yaparken scripte önem veriyor mu alan kişiler?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kabasakal diye bir yer var denedinmi orasını...

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
işi ticarete dokmeyi düşünmedim ama alıcı zaten charın nsl kasıldıgını bilmicek sc ile kasıp satabilirsin + olarak 30 lv fresh hesap satanların cogu zaten lv botu ile kasıpta satıyor hiçbirinin emek verdigini sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bedava script ile ilerlemen mümkün fakat kastığın elo boost yaptığın çarları elinden hızlı çıkarmalısın.Patlama riskide var bunu unutma

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam ben keyfciyim hic ticaretini düşünmedim çünkü gerek duymadim ama istersen yaparsin sana kalmiş orasi ama şahsen sorucak olursan hiç gerek yok zaman kaybi 30 a kas sat 20 tl ye falan veyada lig yükselt sat falan bilmiyorum sana kalmiş

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben denemiştin böyle birşeyi 7 8 hesap satışı yapmıştım hesaplar nedense sonradan banlandı hiç bir kişisel bilgimi verimi paylaşmadığım için sorun yaşamadım.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Boostu ancak Tr de dia Eloya Kadar Batı sunucusunda Plat elo'ya kadar yapabilirsin sadece
Öbür türlü hesaplar reportlara göre banlanıyor boosttan hileden değil

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
knkm okadar vakittin varsa zaten başka alanlara yönel derim hesap kasıp bi ton stres felan yapıcan yok takıma afk geldi yok feed var bunları düşünmektense farklı ticaret yöntemleri dene derim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
scriptsiz zamanında çok boost yaptım ve sc li de yaptım hesapta kasıp sattım alırken bugüne kadar hiç script kullandın mı çarda tarzı sorulara denk gelmedim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
aga scriptle hasap satan çok var güzelde para kazanıyo bu işi tutturanlar yapabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
yüksek ligde script çok belli oluyor tabi eğer evadeyi kullanmayı bilmiyorsan bence uğraşmaya degmez

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
haklısında satanların çoğu zaten bu yöntemi kullanıyor banlanma riski 0 yazıp satıyolar ama hiç banlanan görmedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hesap satışı riskli ya ban yiyor ardından başın belaya giriyor hesaplar ban yediği için.

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
işi ticarete dokmeyi düşünmedim ama alıcı zaten charın nsl kasıldıgını bilmicek sc ile kasıp satabilirsin + olarak 30 lv fresh hesap satanların cogu zaten lv botu ile kasıpta satıyor hiçbirinin emek verdigini sanmıyorum
level botu diye birşey varmıki?

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam onu satanlar zaten 20-25 TL'ye bot ile yaptıkları için satıyorlar yoksa 30 level unranked hesap hayatta bulamazsın 25 TL'ye minimum 80'e falan satarlar . Ve zaten satarken adamlar söylüyor bot ile kasıyoruz ban yiyebilir diye .

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çok fazla boost hizmeti veren site olduğu için rekabet yüksek. Yani kârlı bir iş değil. Lvl boost için de bot kullanılıyor. Zamanını harcamana değmez. Alan kişiler genelde sorar. Kendimde alırken soruyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sc ile kasıp satanlar var sende öyle yapabilirsin dostum sc ile kasarsın birsz beklersin hesaba bisi olmayınca satarsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka maksimum plat'a kadar kasabilirsin daha yüksek elolarda işin zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...