LoL scriptle boost hizmeti yapılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, benim gibi scripti bedava kullanıp bunu ticarete dökmek isteyen hiç var mı aranızda? Boost hizmeti veya hesaba lig kasıp satanlar var mı aranızda ve LoL boost yaparken scripte önem veriyor mu alan kişiler?
kanka sc ile yapıp hesap ban yerse kafan yanar ya

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
neden olmasın zaten nasıl kasıldığını bilmicek nede olsa o kişi bence sıkıntı olmaz

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
zamanında yapmıştım sende yapabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
yapılabilir ama boost yapılan hesaplara lp az geldiği için zamanını fazla alıyor fresh kasıp satmak daha kolay

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yapılabilir ama şöyle bir sıkıntı var hesabın ban yiyebilir her boostere güvenmemek lazım bazıları bilerek abartıp ban yedirtip sanaldan kayboluyorlar farklı kimliklerle geliyorlar bilgin olsun güvenme.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
harcayacağın 5 dakikaya bile değmez, hilenizi açıp oyununuzu oynayın bence, gerisi gereksiz muhabbet tamamen. Çünkü buradan ekmek kazanıp o piyasalara girmek kolay değil, kaldı ki eloboost yapan çoğu firma sana maçları da izlettirme imkanı sunuyor. Sen adamın hesabından Kog, ashe vs vs alıp 3.00 attack speed ile saniyede 3 hit atarken hiç samimi gözükmeyeceksin, burdakilerin çoğu adamın haberi olmayacak demiş ama herkes de aynı değil. Ben boost yaptırsam derim bi bu arkadaş nasıl oynuyor, neyi daha iyi yapıp elo kasıyor bakayım derim yani. Bu işlere hiç girmemek en sağlıklısı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
başkasının hesabını tehlikeye atıyorsun dostum her ne kadar scden ban yemedim diyenler olsa bile etik değil müsterilerine scden bahsetmeyip ban olaylarını konusup anlasırsan bisey diyemem aksi takdirde bir site şikayetlerin hizmetlerin kotu bulunup diger sitelerde is yapman zor

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kısa sürede yaparsan işlemi gayet iyi olur senin için onun dışında ban yersen patlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka en fazla diaya kadar kasıp eu da hesap satarsın oda cok bi geliri olmaz yani

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, benim gibi scripti bedava kullanıp bunu ticarete dökmek isteyen hiç var mı aranızda? Boost hizmeti veya hesaba lig kasıp satanlar var mı aranızda ve LoL boost yaparken scripte önem veriyor mu alan kişiler?
elmasa kadar kasarsın boostlayarak ama devamında ban yeme riskin yüksek elinden çıkarmaya zamanın olmaz

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocan hesabı sattıktan sonrada banlaymicsk şekilde hazirlarsan iyi para olabilir . Çünkü aksi halde kul hakkı olabilir

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Sende prense ban yiyebilir

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Evet çok sıklıkla yapılan birsey. Hatta bazı kişiler hesabı alıp 5 pre sc ile giriyorlar. Kolay para yani yapilmayacak iş degil. Ama dikkatli olmak lazım tabii tehlikeli birşey hesap banlanirsa al başına belayı

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
yaparsın etik olur mu olmaz bence ama yaparsın adam sadece lige kostüme falan bakıyor kendi emeğimle boost yaptım desen tamam der ama parasına değmez çok alıcısı yok çğnkğ

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sc ile kasıp satanlar dolu her yerde çeşitli sitelerde. Sende sc ile kasıp satabilirsin benim arkadaş çok sattı sc ile kasıp hiçbir problemde yaşamadık şuana kadar

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yüksek liglerde oyuncular scripti anlıyorlar. Yapabilirsin ama ligi çok yüksek tutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...