Ultra Üye
dostum tamamen sana kalmış bir durum bu çünkü script detected olduğu zaman ban yiyecek o hesap ancak bir sorun olmayacak çünkü sen sattın hesabı ve ban yemedi olay senden çıkmış oluyor 
çoğu script kullanıcısı ekmeğini böyle yiyor hatta boost yapanlar bile varScript ile hesap kasıyorum. Belli etmeyip rapor vs. yemeden satarsam sıkıntı çıkar mı?
sen açarken yakalanmadıysan sorun olmazScript ile hesap kasıyorum. Belli etmeyip rapor vs. yemeden satarsam sıkıntı çıkar mı?
oluşturur başka soru?Script ile hesap kasıyorum. Belli etmeyip rapor vs. yemeden satarsam sıkıntı çıkar mı?
olur aga araştırmanı öneririmsen açarken yakalanmadıysan sorun olmaz
ben olacagını sanmıyorum
olmuyo knk benim discord da bi abimde yapıyo sc ile kasıp satıyor yakalanmadığı sürece sorun olmaz ama şöyle bişy var ard arda 12 13 maç win alıp sonra bi anda kaybederse incelemeye alıyolar ve banlana biliyooluşturur başka soru?
Post automatically merged:
olur aga araştırmanı öneririm
olmaz ama şöyle bi sıkıntı var mesela oynuyosun böyle 19 3 25 2 fln gidiyosun sc ile hesabı sattın adam böyle 3 4 maç feedlerse hesap incelemeye giriyo ve banlanıyo eloo boost olduğu içinScript ile hesap kasıyorum. Belli etmeyip rapor vs. yemeden satarsam sıkıntı çıkar mı?
kasıp satmak ile boost aynı şeyçoğu script kullanıcısı ekmeğini böyle yiyor hatta boost yapanlar bile var
bence olmaz ama sen riske girme benceScript ile hesap kasıyorum. Belli etmeyip rapor vs. yemeden satarsam sıkıntı çıkar mı?