Lol Scriptten ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
1 senedir kullandığım LPReborn ve WSReborn hileleri ile kastığım hesabım kalıcı olarak uzaklaştırıldı. Ticket açtığımda ise ban sebebimin 3.parti yazılım olduğu söylendi. Support Xerath oynayarak oyunun içinden geçiyordum. Herkesden çok daha fazla belli ediyordum. Middeyken ultimi bi bota bi topa atıyordum. 7 oyun üst üste win aldım ve elmas serilerine çıkmıştım. Ardından hesap yasaklanmam geldi. Bu denli belli etmenin ve aşırı fazla report yemenin banlatacağını zaten herkes biliyordur. Fakat anlamadığım nokta şu ; hile ile yasaklanırken hesabın kalıcı olarak yasaklandı demezmiydi, bende uzaklaştırıldı yazdı. Tickette birde (30 level hesap aldım kendim kasmadım) bundanda bahsettiler. Forumdaki arkadaşlara soruyorum. Benden başka abartıp ban yiyen birileri var mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Babuş sen neler neler yapmışsın be. Rage cheat yapanlar yanında halt yemiş :DDD

Bu arada uzun süredir yasaklandı yerine uzaklaştırıldı diyor normal yani...

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Babuş sen neler neler yapmışsın be. Rage cheat yapanlar yanında halt yemiş :DDD

Bu arada uzun süredir yasaklandı yerine uzaklaştırıldı diyor normal yani...
Şuan hileden değilde 30 level hesap aldım yani 3.parti yazılım bottingden ban yediğimi düşünüyorum. Şu olayı başka yaşayan biri yok mu acaba :D

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
yaptıklarına göre ban yemen gayet normal de uzaklaştırıldı konusuna gelirsek arada fark yok perma yemişsin sadece bir süredir öyle yazıyorlar bir fark yok yani botted accounttan da yemiş olabilirsin o ihtimali de göz ardı etme

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
İstediğin kadar belli et ben de aşırı fazla rage oynuyorum tabiri caizse yasuo'nun 3.q olmayan q larını bile dodge'luyorum hesabın botted'dan dolayı yemiştir muhtemelen script ud ben hiçbir şekilde ban yemedim bu zamana kadar ve yemezsin de zaten handmade hesap alsan

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Botting hesaptan yesem bile Xerath çarı haram oldu bana :D daha da oynayamamki
Post automatically merged:

İstediğin kadar belli et ben de aşırı fazla rage oynuyorum tabiri caizse yasuo'nun 3.q olmayan q larını bile dodge'luyorum hesabın botted'dan dolayı yemiştir muhtemelen script ud ben hiçbir şekilde ban yemedim bu zamana kadar ve yemezsin de zaten handmade hesap alsan
Teşekkür ediyorum bu yorum beni çok rahatlattı

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
şuanda master oldum ve herhangi bir bansöz konusu değil.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
hocam rage oynarsan ban yemen normal çok report yemişsindir

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sen biraz dozunu abartmışsın be kanka :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ban yemen çok normal hem hesap trade var hem legit değilsin

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1 senedir kullandığım LPReborn ve WSReborn hileleri ile kastığım hesabım kalıcı olarak uzaklaştırıldı. Ticket açtığımda ise ban sebebimin 3.parti yazılım olduğu söylendi. Support Xerath oynayarak oyunun içinden geçiyordum. Herkesden çok daha fazla belli ediyordum. Middeyken ultimi bi bota bi topa atıyordum. 7 oyun üst üste win aldım ve elmas serilerine çıkmıştım. Ardından hesap yasaklanmam geldi. Bu denli belli etmenin ve aşırı fazla report yemenin banlatacağını zaten herkes biliyordur. Fakat anlamadığım nokta şu ; hile ile yasaklanırken hesabın kalıcı olarak yasaklandı demezmiydi, bende uzaklaştırıldı yazdı. Tickette birde (30 level hesap aldım kendim kasmadım) bundanda bahsettiler. Forumdaki arkadaşlara soruyorum. Benden başka abartıp ban yiyen birileri var mı ?
Geçmiş olsun hocam öncelikle yeni hesapla devam edersin artık:D bu uzaklaştırma mevzusu da geçen bana valorant da olmuştu ban yemeden ekrana hileci tespit edildi demedi ama direkt van152 hatası verdi olabiliyor o tarz şeyler

Üye
3 HİZMET YILI
dayı kafayı mı yedin JKLŞSFKŞLFSDKŞLJ keşke belli etmeseydin benim arkadaş 5 aydır kullanıyor ban yemedi

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bi bota bi topa ulti atarsan normal her şeyi scripte bırakmamak lazım bence

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Şuan hileden değilde 30 level hesap aldım yani 3.parti yazılım bottingden ban yediğimi düşünüyorum. Şu olayı başka yaşayan biri yok mu acaba :D
Hayır, bottan yesen botted hesaptan diye belirtirlerdi.
Ana hesabımda script kullanmadığım için karşıma kullananlar geldiğinde ticket atıyorum ve 3 gün içinde ban yemiş oluyorlar, sana da öyle olmuştur.
Sen en azından 30Lv. alıp yemişsin, benim banlattığım kişilerin hesapları 200Lv. üstü idi :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sen çok abartmışsın knk bende bi aralar oynardım lol hileyle neredeyse 4 aydır hiç girmedim ama ben çok ufak özellikleri açardım genelde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...