LoL sezon öncesi elo kasmak sonraki sezona işe yarar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka sezon bittiginde diger sezon için win alman mmr ını etkiler daha iyi olur senin için gelcek sezonda

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence işe yaramaz ama sen nasıl keyif alıyorsan öyle devam etmelisin ikilemde bırakan bi konu.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aslında yarar cünkü duyduma göre sezon sıfırlanmicak

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sonraki sezon başlayacağın lige faydası var dostum mmr ını artırabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Baya önemli ara sezonda kastığın rank bu arada. Sezon bitimindeki rankın ödül almak için geçerli oluyor. Rankın sıfırlanana kadar kastığın rank ise bir dahaki sezon başlayacağın rankın yüksek olmasında rol oynuyor. Yani MMR konusunda hesabın gelişiyor rank kasarsan ara sezonda. Tabi ödülleri alamıyorsun kostüm renk paketleri cart curt ama mmr da baya önemli bir sonraki sezon için.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tabii ki çok büyük faydaları olur mesela ben yan hesabımda gm bitirdim önceki sezon diğer hesapta ise plat felan gm bitirdiğim hesap ilk 10 maç win aldım dia oldum diğerinde gold 2
ah be kardeşim gm bitirsen bile 10/10 yapsan bile en fazla plat 1 başlıyorsun :d

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
sezon nekader iyi derece bitirsen knk sezon sıfırlandı derecen olmasa bile iyi adamlarla oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sezon bittiğinde sadece lig çerçeven ve ödül alacaksan ödülün sabitleniyor lig yükselerek elo yükseltmeye devam edebilirsin şu an ligini yükseltmen bir sonraki sezonda daha yüksek bir ligde başlamana yardımcı olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Mmr artar iyi oynarsan gelecek sezon daha fazla lp alıp daha az lp kaybeder daha hızlı rank atlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hesabını sezon öncesi mmr kasarsın ve bir sonraki sezona daha güzel başlarsın oynamak istiyorsan sezon öncesi dönemde rank kasmak mantıklı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tabii her şey mmr'ı etkiliyor yani gidip plat 1 olsan ligler sıfırlanınca 10 maçını win alsan g1 falan başlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...