LoL'de hile kullananlar nasıl banlanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
iki türlüde yersin ama şuanda lolde dosyaya ban atma diye birşey pek çok yok daha rapor yiyince dodge oranına skill tuttruma %'ne falan bakılıyor ona göre ban yiyorsun çoğunluk rapordan yani

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
her ikisinden de mümkün çok rapor yersen ban yersin legit oynarsan hesabının ömrü uzar hile dt olursa o an açarsan ondan ban yiyebilirsin ama bence wsreborn gayet yeterli onu deneyebilirsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
iki türlüde yersin ama şuanda lolde dosyaya ban atma diye birşey pek çok yok daha rapor yiyince dodge oranına skill tuttruma %'ne falan bakılıyor ona göre ban yiyorsun çoğunluk rapordan yani
bildiğim kadarıyla bu böyle değil lol herzaman senin dosyalarını inceliyor aslında blacklist indeki bir dosyayla oyuna inject olduğunda direk ban atıyor ki bu da raporsuz oluyor. ancak muhtemel olarak belirli bir rapor sayısına ulaştıktan sonra sistem senin diğer şüpheli dosyalarına da bakıyor ve oradaki dosyaların herhangi birşekilde oyuna injectlenip injectlenmediğini saptıyor. bunlar benim bildiklerim

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben 2 yıl önce dosyadan yemistim hala oyledir diye umuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Çok report yersen banlanırsın anca onun önüne geçmek içinde farklı hesaplarda oynayıp hesabı biraz soğutlamılısn

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ban yemen için adamların seni tickete atması gerekir aksi taktirde ban yemezssin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam ban muhabeti lolde reportla çok umursanmıyo karşı takımdakiler ticket açıyo admin yoluyla banlanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kısa zaman içinde çok fazla report yersen banlanırsın, ticket olmasına gerek yok.

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
Report yersen veya çok belli edersen yiyorsun. Şans mıdır bilmem ama bu script ile 6 ay oynadım (banwave zamanları hariç) ban yemedim. Ama 7 şubatta vanguard gelcek diyorlar

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çok reporttan diye biliyorum ben. Senin vuruş oranlarına filan bakıyorlar diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
gerçekten sağlam bir legit oyuncuysan ban yemessin lakin fazla report yiyip CS gibi izlenmeye başlarsan ban yersin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hileyi fazla abartı kullanırsan, yada hile güzel değilse ban yeme şansın çok yüksektir

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Dosyadan ban yiyenler olmuş yukarıda yazıyor, bunun yanı sıra senin vuruş yüzdene bakılıyordur kesin ama kesin, ulti tutturma yüzdelerine vs.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Genellikle report ve ticket oluyor bildiğim kadarıyla. Herhangi bir Google Chrome sekmesinde Cheat Engine yazısı yazıyorken otomatik kapanıyordu oyun yıllar önce. O zamandan beridir sıkı bir dosya koruma yapılmıyor bildiğim kadarıyla.
Önünde sonunda ban yer hesap ama olabildiğince az belli ederek ya da birden fazla hesap kullanarak aradaki maç süresini arttırıp hesabın açık kalma süresini arttırabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ban yemek ıcın tıcket atman lazım aksı takdırde yemezesın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...