neither false nor fake
Emektar Üye
farkli sebeptendir. zoom manager veya skinchangerden olabilir flagliyor bunlar. yoksa evade fullesen bile scden ban yemezsin.ban wave olmadan da yedim 3 ay önce dia da
farkli sebeptendir. zoom manager veya skinchangerden olabilir flagliyor bunlar. yoksa evade fullesen bile scden ban yemezsin.ban wave olmadan da yedim 3 ay önce dia da
karşı takımdaki adamda beni öyle anladı zaten keşkül gibi titriyorsun karşımda demiştiDışarıdan bakıldığında belli olmaması gerekiyor insan üstü hareketler gözüküyorsa veya karakter titriyorsa bazen yakalarlar
Geçmiş olsunkarşı takımdaki adamda beni öyle anladı zaten keşkül gibi titriyorsun karşımda demişti![]()
valla öyle bir yiyorsun ki bro inan öyle bakakaliyorsun Report'dan direk yiyorsun report ettikden 3-4 en geç bir hafta içinde gidiyor hesapfarkli sebeptendir. zoom manager veya skinchangerden olabilir flagliyor bunlar. yoksa evade fullesen bile scden ban yemezsin.
Kanka undetected bide detected işte fark edilmedi . Fark edildi oluyor ud hilere raporla ban yenirmi bilmem ama her oyun 5 6 kişi raporlarsa yüksek muhtemel ban yiyebilirsin bence scripti algılayamaz belki ama oynanış şeklin insan üstü oldugu için sc görünmese bile sc die ban yiyebilirsin çünkü sc insan üstü bir şekilde hareket ettiği için 5 6 maç 5 6 kişi raporlarsa yüksek muhtemel ban yersinTam anlayamadım hocam ud dt derken yani kısaca şunu söyleyebilirmisin Ban riskini minimuma nasıl indiririz oynayış belli etmemenin yani sıra scripte şu ayarı aç şunu açma vs. gibisinden öneride bulunabilirmisin ?
10 dan fazla ticket yemişimdir ban yemedim şu anArkadaşlar, scriptten raporlandığımız takdirde ban yemek mümkün mü? Banwave geldiğinde herkes ban yemişti. Sadece raporlanarak ban yiyen var mı?
dostum anlamiyorum sizi ben tamamen rage her sey fullde her mac 9x yedigimde bile yemiyorum. riot reportlari ticketlari falan iplemiyor. macini izlese bile sadece zoom ve skinchangeri gorebiliyor hile ud oldugu surece.valla öyle bir yiyorsun ki bro inan öyle bakakaliyorsun Report'dan direk yiyorsun report ettikden 3-4 en geç bir hafta içinde gidiyor hesap
Nazar değmesin dostum inşallah ne diyelim herkes senin kadar şanslı olamıyor10 dan fazla ticket yemişimdir ban yemedim şu an
şans değil, dediğim gibi ud oldugu surece skinchanger ve zoom kullanmazsan ban yemiyorsun scriptten.Nazar değmesin dostum inşallah ne diyelim herkes senin kadar şanslı olamıyor![]()
Bilmiyorum bro valla benimmi nasibimmiş anlamadım ilk kullandıgımda bir iki maç cok belli ettim sadece toplasan 10 report almamısımdır en fazla 4-5 o günden 3-4 gün sonra hesap yalan oldu başka bir ihtimal diyemiyorum pre falansalar takımın hepsi reportladı falan herhalde yedim bakalım şimdi abimin hesaba çöktüm onda oynuyorum 1-2 kişi anlamısdır en fazla buda yerse artk bu defterini kapatır yoluma bakarım..dostum anlamiyorum sizi ben tamamen rage her sey fullde her mac 9x yedigimde bile yemiyorum. riot reportlari ticketlari falan iplemiyor. macini izlese bile sadece zoom ve skinchangeri gorebiliyor hile ud oldugu surece.
bak zoomda kllandm skinde ama cok anlık sürekliligi yok bakdm sadece belki ondan yemiş olabilirmşans değil, dediğim gibi ud oldugu surece skinchanger ve zoom kullanmazsan ban yemiyorsun scriptten.
Arkadaşlar, scriptten raporlandığımız takdirde ban yemek mümkün mü? Banwave geldiğinde herkes ban yemişti. Sadece raporlanarak ban yiyen var mı
doğru söylüyor.2-3 oyun üst üste raporlanırsan sistem seni işaretler, ardından banlar kanka.
çok doğrukarşı takımdaki adamda beni öyle anladı zaten keşkül gibi titriyorsun karşımda demişti![]()
çok doğru legit oynamak gerekiyorLegit oynamazsan dip dibe bile dodge atarsan sürekli çok dikkat çeker banlanırsın