LoL'de kaybedilen maçlar için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
top lane de oynuyorsan normaldir jg ile oynamaya çalış ki artık top lane oynuyorsan oyunda taşıman zorlaşıyor jg dan yardım iste eğer arkadaşlarınla oynuyorsan feedlemiyecek birisi topa geçsin
mid ise support sık sık yanına gelip karşı midi öldürmende yardım etsin jg da diğer lanelerle ilgilenir böylece 3 kişide kasılır
botda adc isen supportun pyke lux tarzı şampiyonlarsa kill salki oda kasılsın ilerleyen oyunda taşıyabilir
botda sup oynuyorsan arada kill al
eğer hepsini yapsanda kaybediyorsan takım arkadaşlarınla oyna eğer hala kaybediyorsan arkadaşların kötüdür veya uyum sağlayamıyorsunuzdur özel oyunlara girip tekrar yapmanızı öneririm

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Azrael oynuyorum ve rastgele oynayacak bir takımım yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
fight kazanamadıgın oyunlarda splith push yap bence işe yarıyor baya

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Hangi herolarla oynuyorsun
morde sett dari garen barzo çarlarla oynuyom
Post automatically merged:

kanka jungle farkı bota mide yardım edemiyosa zaten senin lanenin kazanmanın bi anlamı yok
doğru dedin

Ne kadar lanede üstünlük kazanırsan kazan illa bir maçta 1 kişi feedliyor ve diğerlerini kastırıyor bu yüzden yapıcak bir şey yok lol bu
işte sinir bozan şey o

Bende senin gibiydim eskiden mid'de 10 oyunun 9'nu kazanıyordum laneyi, platta takılmıştım.
Sonra fark ettim ki benle olacak gibi değil yanıma sağlam bir jungle oyuncusu aldım.
Eski Tr corki birincisiyim %86 wr'ye çıkardım dia sonra ustalığa az kala bırakmıştım
Bot lanem ezildiğinde paket alıp bota roam atar bot lane'de kazandırır takımın mentalini yükseltip başarmıştım 2020'de.
Yani kısacası sen faker bile olsan takım çöpse zor onun için sağlam duo lazım sana.
aga duo bulamıyom işte güzel oynayan

hangi elodasıın ona göre yorum yapayim
altın

Hocam lane' i kazandığın zaman eğer o laneden daha ekmek çıkmazsa diğer lanelere roam atmanı öneririm karşı tarafa sürekli baskı uygularsan tilt olup teslim olabilirler veya roam attığında takımınada kill salarak maçı kazanabilirsiniz.
hangi karakterleri öneriyon

Nasus biraz kumar işi gibi bilen adam her türlü kazanir ama heronun ince detayları var
bencede riskli iş ne kadar güçlü olsada diğer laneler mal olunca bi işe yaramıo

Kanka ben mid oynarken sürekli roam atıyorum diğer laneleride kazandırıyorum. Genelde dereceli esnekte 5 kişi toplayıp giriyorum. Discordda gayet sessiz anlaşılabilir bir şekilde oyun oynuyoruz ve kazanıyoruz. Tek başıma oynarken dediğim gibi roam atıyorum diğer laneleride kazandırıyorum. İlk 10-20 dk arası farmlara harcayıp item tamamlıyorum. Her maç 150 cs üstü olmanı tercih ederim.
150 az bence benlik sıkıntı yok da tek başıma taşıyamıyom işte

bu senin oyun bilginle alakali bir durum. oyunu asla satma bol bol video izle. oyundan para kazanmak istiyorsan sc ile hesap kasıp satmayı deneyebilirsin iyi forumlar
hangi sitelerden hesap satmayı önerirsin

duo bulmanı ve orman oynamanı öneririm
öyle de tr de ormancı olmak kolay değil herkes mal

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eğer lanede iyisen tfleri pozisyon almaları takım yönlendirmesi hakkında bir kaç video izleyip onları denemeye başlayabilirsin belki de maçta öne çıkıp 'raad olun ben taşicam' demen lazımdır

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
senelerdir oynuyorum nadiren lanede kaybedirim ama lane kaybettiğimde yeniyoruz lane kazandığımda oyunu kaybediyoruz böyle bir sıkıntım var benimde :D

Üye
4 HİZMET YILI
O banada oluyor sebebini anlamış değilim mmr puanı ile alakalı da sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
pre bulmalısın ya da lane yerine jungle oyna oyunu taşırsın diğerlerine yardım edersin

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Sadece kendi lane ine değil diğer lanelerede etki eden mid veya jungle oynamayı deneyebilirsin, midde diğer karakterlere nazaran daha fazla roam atan karakterleri tercih et jungle da ise çok gang atan karakterleri tercih et böylece takımını öne geçirmiş olursun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bak taşiyabileceğin herolar alabilirsin veya kendine pre bulup campleyerek iş yapabilirsin ;D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
düşük elodaysan normal çünkü ordaki herkes kendisini faker olarak gördüğü için her saniye birine flame peşindeler milletdede mental kalmıyor oynicak zevk kalmıyor mesela ben 2 maçtır bilerek intliyorum adamlar sabahtan akşama kadar flame attıkları için topta sion oynayan adama neden ölüyorsun diye soruyorlar kule ittirdiğimde ping inhi açtığımda soru işareti trde oynanmaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Üye
4 HİZMET YILI
Laneni kazandığında diğer lanelere de yardıma gitmeye çalış farm iterek ve takımı motive edin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oyun bilgini geliştirmen gerekiyor tabi ne kadar geliştirsende bu oyun takım oyunu :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Tr nin yarısından fazlasının yaptığı gibi script kullanıp eğlenmene bakabilirsin diye düşünüyorum. Çünkü herkes öyle yapıyor artık gördüğüm kadarıyla. Eskisi gibi tryhard oynayan oyunculardan kimse kalmadı maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...