kill almak için oynamada daha çok kulelere oyna split push falan atLOL de ne kadar kendi lanemi kazansam da oyunu kaybediyorum ne yapmalıyım?
morde sett dari garen barzo çarlarla oynuyomHangi herolarla oynuyorsun
doğru dedinkanka jungle farkı bota mide yardım edemiyosa zaten senin lanenin kazanmanın bi anlamı yok
işte sinir bozan şey oNe kadar lanede üstünlük kazanırsan kazan illa bir maçta 1 kişi feedliyor ve diğerlerini kastırıyor bu yüzden yapıcak bir şey yok lol bu
aga duo bulamıyom işte güzel oynayanBende senin gibiydim eskiden mid'de 10 oyunun 9'nu kazanıyordum laneyi, platta takılmıştım.
Sonra fark ettim ki benle olacak gibi değil yanıma sağlam bir jungle oyuncusu aldım.
Eski Tr corki birincisiyim %86 wr'ye çıkardım dia sonra ustalığa az kala bırakmıştım
Bot lanem ezildiğinde paket alıp bota roam atar bot lane'de kazandırır takımın mentalini yükseltip başarmıştım 2020'de.
Yani kısacası sen faker bile olsan takım çöpse zor onun için sağlam duo lazım sana.
altınhangi elodasıın ona göre yorum yapayim
hangi karakterleri öneriyonHocam lane' i kazandığın zaman eğer o laneden daha ekmek çıkmazsa diğer lanelere roam atmanı öneririm karşı tarafa sürekli baskı uygularsan tilt olup teslim olabilirler veya roam attığında takımınada kill salarak maçı kazanabilirsiniz.
bencede riskli iş ne kadar güçlü olsada diğer laneler mal olunca bi işe yaramıoNasus biraz kumar işi gibi bilen adam her türlü kazanir ama heronun ince detayları var
150 az bence benlik sıkıntı yok da tek başıma taşıyamıyom işteKanka ben mid oynarken sürekli roam atıyorum diğer laneleride kazandırıyorum. Genelde dereceli esnekte 5 kişi toplayıp giriyorum. Discordda gayet sessiz anlaşılabilir bir şekilde oyun oynuyoruz ve kazanıyoruz. Tek başıma oynarken dediğim gibi roam atıyorum diğer laneleride kazandırıyorum. İlk 10-20 dk arası farmlara harcayıp item tamamlıyorum. Her maç 150 cs üstü olmanı tercih ederim.
hangi sitelerden hesap satmayı önerirsinbu senin oyun bilginle alakali bir durum. oyunu asla satma bol bol video izle. oyundan para kazanmak istiyorsan sc ile hesap kasıp satmayı deneyebilirsin iyi forumlar
öyle de tr de ormancı olmak kolay değil herkes malduo bulmanı ve orman oynamanı öneririm
Kanka takımı taşımaya yönelik çarlar tercih et.İrelia gibi.LOL de ne kadar kendi lanemi kazansam da oyunu kaybediyorum ne yapmalıyım?
he ya bende de oluyo feedleyince kazanıyom taşıyınca yoksenelerdir oynuyorum nadiren lanede kaybedirim ama lane kaybettiğimde yeniyoruz lane kazandığımda oyunu kaybediyoruz böyle bir sıkıntım var benimde
düşük elo larda bu durum değişmiyor eğer adam biliyor ise onunla nekadar geri düşse de taşırsın ama bilmiyor ise hiç zorlamaLOL de ne kadar kendi lanemi kazansam da oyunu kaybediyorum ne yapmalıyım?
prenle gir ve roam at diğer lanelere git onlara kill salLOL de ne kadar kendi lanemi kazansam da oyunu kaybediyorum ne yapmalıyım?
feedleyen biri varsa sövme boşuna vakit kaybıLOL de ne kadar kendi lanemi kazansam da oyunu kaybediyorum ne yapmalıyım?
hocam kill salsa bile işe yaramaz herifler ölüp gene karşı takımı kastıracakprenle gir ve roam at diğer lanelere git onlara kill sal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?