Sana güzel bi tavsiye veriyim güzel arkadaşım.... Lane kazandığında kaybeden koridora (çok geç olmamak şartıyla) roam atabilirsin yada bir arkadaş bul kendine jungle olabilir yada solo olabilir. İki kişi domine edebilirsiniz oyunu şiimdiden sana başarılar diliyorum iyi oyunlar
usta senin de benim illo oynayışım gibi takımının ne yaptığını takmayıp kafasına göre dalan bi oyun tarzın varsa ve bu başka bi heroyla oluyosa kaybedersin tabi kendimden biliyorum
ben kaybetsem de umrumda değil zati zevkli olsun oyun yeter
malesef her şey lane i kazanmakla bitmiyor makro mekanik ve oyun bilginin olması lazım hele ki kötü bir takıma denk geldiysen lane fark etmeksizin call vermeli ve takımı yönetmelisin eğer ki oyun bilgin ve mekaniklerin iyise kolaylıkla oyunu winleyebilirsin ve hatırlatmakta fayda var lol bir takım oyunu bu yüzden tek önemli lane senin lane in değil her lane in kazanması ve bilgili olması lazım dostum
takımla oynamaya dikkat edip oyun bilgini geliştirmen lazım. Ha bunları yapsan da illa kazanacaksın diye bir şey yok fakat orman rolü bence kilit rol bu role hakim olan bir insan çoğu maçı tasıyabilir
çok oluyor banada kdalarım son 20 maçım 10/10 takım feedliyo genelde takım içi flame olan oyunlar bozgun olur ondan dolayı kaybediyoruz mesela adam birine tilt oluyor tfde adamı satıyor bilerek falan böyle şeyler yaşıyosundur büyük ihtimal