LoL'de kaybedilen maçlar için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
taşıyıcı carlar oynamanı öneririm fiorra vayne tarzı

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
iletisimi ne yaparsan kötu olmasin takimlar diger turlu kaybetmeye mahkum oluyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
geri düşmüş lanelere roam atabilrsin ve kendi klasında bir arkadaşınla duo girebilrsin dostum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sana güzel bi tavsiye veriyim güzel arkadaşım.... Lane kazandığında kaybeden koridora (çok geç olmamak şartıyla) roam atabilirsin yada bir arkadaş bul kendine jungle olabilir yada solo olabilir. İki kişi domine edebilirsiniz oyunu şiimdiden sana başarılar diliyorum iyi oyunlar :)

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
usta senin de benim illo oynayışım gibi takımının ne yaptığını takmayıp kafasına göre dalan bi oyun tarzın varsa ve bu başka bi heroyla oluyosa kaybedersin tabi kendimden biliyorum :)
ben kaybetsem de umrumda değil zati zevkli olsun oyun yeter

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kendini biraz daha geliştirmen lazım yani geç oyuna yönelik oynaman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bu herkesin basına geliyo kanka normal bisey illa takımda 2 3 aptal cıkabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
5 pre olarak girin yoksa sen iyi oynuyosun takımın feedliyor ve kaybediyosunuz karşıdaki herkes oynuyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka split yapma yine farmını yap ama tkaımı eksik bırakma zaten lose alan tkaım iyice loselar oyle winleyemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
malesef her şey lane i kazanmakla bitmiyor makro mekanik ve oyun bilginin olması lazım hele ki kötü bir takıma denk geldiysen lane fark etmeksizin call vermeli ve takımı yönetmelisin eğer ki oyun bilgin ve mekaniklerin iyise kolaylıkla oyunu winleyebilirsin ve hatırlatmakta fayda var lol bir takım oyunu bu yüzden tek önemli lane senin lane in değil her lane in kazanması ve bilgili olması lazım dostum :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Heroları laneye göre değil biraz takıma yönelik seçersen daha iyi sonuç elde edebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
karakterini tkaıma göre seç ss ini düzgün ver roam at mid sen

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
takımla oynamaya dikkat edip oyun bilgini geliştirmen lazım. Ha bunları yapsan da illa kazanacaksın diye bir şey yok fakat orman rolü bence kilit rol bu role hakim olan bir insan çoğu maçı tasıyabilir

Merdo
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Önemli olan takım oyunu en azından 2 kişi girmeniz gerek veyahut jung oynayıp herkesi kastırıp maçı sırtlaman gerek.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
LOL de ne kadar kendi lanemi kazansam da oyunu kaybediyorum ne yapmalıyım?
çok oluyor banada kdalarım son 20 maçım 10/10 takım feedliyo genelde takım içi flame olan oyunlar bozgun olur ondan dolayı kaybediyoruz mesela adam birine tilt oluyor tfde adamı satıyor bilerek falan böyle şeyler yaşıyosundur büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...