LoL'de raporlanmamız banlanmamıza sebep olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hile tespit edilmediği sürece sıkıntı yok kanka devam

Üye
3 HİZMET YILI
Acho que isso é relativo. Depende de quantos relatórios você recebeu e se o cheat é indetectável. Você também deve levar em consideração se o usou excessivamente.

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, sorumu zaten başlıkta belirttim. Mesela ben script açıp oyuna giriyorum. Oyun sonunda adam "Seni hile kullandığın için raporluyorum." diyor ve raporluyor. Bu rapor sonucunda hesabın flaglenmesi gibi bir durum söz konusu mu yani hesap raporlandıkça kara listeye falan mı
1 elde 5 kişiden rapor yemezsin diye düşünüyorum ayrıca ban sistemi çok iyi değil çok dikkat çekmediğin sürece ayarları abartmadığın sürece sorun olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
raporlamak çok kolay olduğu için inceleme alınır hesabın banlanma riskin dahada yükselir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, sorumu zaten başlıkta belirttim. Mesela ben script açıp oyuna giriyorum. Oyun sonunda adam "Seni hile kullandığın için raporluyorum." diyor ve raporluyor. Bu rapor sonucunda hesabın flaglenmesi gibi bir durum söz konusu mu yani hesap raporlandıkça kara listeye falan mı düşüyor?
Ne kadar raporlandığına bağlı değişir

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ne kadar fazla raporlanırsan o kadar fazla senin raporların dikkat çekiyor yani maçların belirli bir sayıda rapordan sonra izlenir ve eğer hile vs. den dolayı banlanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hiç sanmıyorum hala aktif herkes ayan beyan kullanıp gülüyorlar ..

Üye
3 HİZMET YILI
birader fresh çekip çekip oynuyom ben maks 50 lira
bi haftaya elmas oluyor çar zaten

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, sorumu zaten başlıkta belirttim. Mesela ben script açıp oyuna giriyorum. Oyun sonunda adam "Seni hile kullandığın için raporluyorum." diyor ve raporluyor. Bu rapor sonucunda hesabın flaglenmesi gibi bir durum söz konusu mu yani hesap raporlandıkça kara listeye falan mı düşüyor?
Evet tam olarak listeye düşüyorsun.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
olabilir bazı tanıdığım arkadaşlar hile kullanmadığı halde çok iyi oynadığından (shaco main) ban yedi fazla rapor yediği için.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
If it is reported, it will definitely increase the probability of blocking the ban

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
genel olarak ban işlerine yapay zekalar bakıyor karaliste tarzı birşey olabilir tam emin olmamakla birlikte

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yok ya beni gelen giden repliyo 1 haftadır ama bişey olmadı

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Lan bunlar nası sorular ya. Otuz sanıye bile lol oynamadınmı birader. Yeteri kadar raporlanırsan banı yersin bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...