Onaylı Üye
Hile tespit edilmediği sürece sıkıntı yok kanka devam
1 elde 5 kişiden rapor yemezsin diye düşünüyorum ayrıca ban sistemi çok iyi değil çok dikkat çekmediğin sürece ayarları abartmadığın sürece sorun olmazArkadaşlar, sorumu zaten başlıkta belirttim. Mesela ben script açıp oyuna giriyorum. Oyun sonunda adam "Seni hile kullandığın için raporluyorum." diyor ve raporluyor. Bu rapor sonucunda hesabın flaglenmesi gibi bir durum söz konusu mu yani hesap raporlandıkça kara listeye falan mı
Ne kadar raporlandığına bağlı değişirArkadaşlar, sorumu zaten başlıkta belirttim. Mesela ben script açıp oyuna giriyorum. Oyun sonunda adam "Seni hile kullandığın için raporluyorum." diyor ve raporluyor. Bu rapor sonucunda hesabın flaglenmesi gibi bir durum söz konusu mu yani hesap raporlandıkça kara listeye falan mı düşüyor?
Evet tam olarak listeye düşüyorsun.Arkadaşlar, sorumu zaten başlıkta belirttim. Mesela ben script açıp oyuna giriyorum. Oyun sonunda adam "Seni hile kullandığın için raporluyorum." diyor ve raporluyor. Bu rapor sonucunda hesabın flaglenmesi gibi bir durum söz konusu mu yani hesap raporlandıkça kara listeye falan mı düşüyor?
genel olarak ban işlerine yapay zekalar bakıyor karaliste tarzı birşey olabilir tam emin olmamakla birlikteArkadaşlar, sorumu zaten başlıkta belirttim. Mesela ben script açıp oyuna giriyorum. Oyun sonunda adam "Seni hile kullandığın için raporluyorum." diyor ve raporluyor. Bu rapor sonucunda hesabın flaglenmesi gibi bir durum söz konusu mu yani hesap raporlandıkça kara listeye falan mı düşüyor?
yok ya beni gelen giden repliyo 1 haftadır ama bişey olmadıArkadaşlar, sorumu zaten başlıkta belirttim. Mesela ben script açıp oyuna giriyorum. Oyun sonunda adam "Seni hile kullandığın için raporluyorum." diyor ve raporluyor. Bu rapor sonucunda hesabın flaglenmesi gibi bir durum söz konusu mu yani hesap raporlandıkça kara listeye falan mı düşüyor?