Onaylı Üye
aslnda alakası yok skor her şey degil adam senden fazla farm yapmıştr xp kacırmamştr onemli yani bunlar tabi carlada alakal adama karşı kotu oynarsan yumide keser seni xd
evet haklısın dengesiz adam 2/9 beni kesiyor settAdam saçma sapan 1 çar alıyor Sett gibi ezip geçiyor istediğin kadar kas yani. Bence emeğin anlamı kalmadı istediğin kadar kas 0 5 yone beni 6 2 halimle beni kesiyor
bence değil knkkarşılaşmadan karşılaşmaya ve takım compuna göre değişir ama bazı şampiyonların diğerlerinden üstün olduğu aşikar
son gelen "durability" patch yüzünden gerçekten çoğu karakter earlyde çok bişi yapmamaya başladı yani gelmeden önce yone %10 can çalma alıyordu herkesin içinden geçiyordu şuan öyle bir sorun yok ama durability patch earlyde işe yaradığı kadar late'ide gerçekten yok ediyor latede'de hasar yemiyor mübarek tanklarAdam saçma sapan 1 çar alıyor Sett gibi ezip geçiyor istediğin kadar kas yani. Bence emeğin anlamı kalmadı istediğin kadar kas 0 5 yone beni 6 2 halimle kesiyor.
ve en başta dengeleme süreci diyen arkadaşa katılıyorum evet bu da doğru riot abim her zamanki gibi 12 yılda bir türlü öğrenemediğimiz şeyi tekrar yapıyor: bir şey deniyoruz bir iki yama sabret düzelticez diyorlar ve geçiyorlar hiç üstüne bastırmadan malesefson gelen "durability" patch yüzünden gerçekten çoğu karakter earlyde çok bişi yapmamaya başladı yani gelmeden önce yone %10 can çalma alıyordu herkesin içinden geçiyordu şuan öyle bir sorun yok ama durability patch earlyde işe yaradığı kadar late'ide gerçekten yok ediyor latede'de hasar yemiyor mübarek tanklar
ben her şeyin ctsi olduğunu düşünüyorum bence oyun dengeli gibi bir kaç değiştimeye ihtiyacı varAdam saçma sapan 1 çar alıyor Sett gibi ezip geçiyor istediğin kadar kas yani. Bence emeğin anlamı kalmadı istediğin kadar kas 0 5 yone beni 6 2 halimle kesiyor.