LoL'de şampiyonlar dengeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
aslnda alakası yok skor her şey degil adam senden fazla farm yapmıştr xp kacırmamştr onemli yani bunlar tabi carlada alakal adama karşı kotu oynarsan yumide keser seni xd

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yeni gelen farklılaşan itemlerden sonra emeğin bi anlamı kalmadı böylelikle yeni gelen çarlarda çok bozuk mesela set birazcık yeni diyebiliriz bel veth lilia falan bunlarda çok bozuk ama en önemlisi itemlerin değişmesidir itemler değişince herkes çok vurunca emeğin bi anlamı kalmadı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Önde olmayı geç ne kadar kasılırsan kasıl kaybediyorsun eskiden öylemiydi bi master çekerdin kasılırdın her dk penta atardın rank farketmeksizin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Rank ne acaba? Merak etmedim değil, şampiyonlara karsı nasıl oynayacağınızı bilmiyorsanız açıkçası gold yukarısı olduğunu sanmıyorum. Elmas ve üzeri olan oyuncular gelip zaten yakınmaz, onlar nasıl oynayacağını bilir şampiyonlara karşı. Eğer şampiyonlara karşı nasıl oynayacağınızı bilmiyorsanız konu açın, yardımcı oluruz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence değil çünkü aynı itemleri çekiyorsun ama herodan heroya göre daha güçlü olabiliyor o itemlerle

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
adcler çok güçsüz tek bildiğim bu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
emek yok artık lolde çok bozuk charlar var ne kadar kasılırsan kasık kesemediğin charlar var

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
karşılaşmadan karşılaşmaya ve takım compuna göre değişir ama bazı şampiyonların diğerlerinden üstün olduğu aşikar

Üye
3 HİZMET YILI
şampiyon çeşitliliginden olsa gerek artık tutamıyorlar bi yerden nerf yiyince diğer taraf op oluyor her yama böyle

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Lolde hiçbir şampiyon dengeli degil hangısıyle kasarsan kas dırek teklıyor assasın veya sup fark etmıyor artık tadı kalmadı bu tank metası geldgı an bitti lol

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
itemler değişdikten sonra dengeleri kalmadı ve son gelen herolardan sonra iyice bozuldu mesela bazı tanklar orn naut bunlar bile adc lerden fazla vuruyor diyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Adam saçma sapan 1 çar alıyor Sett gibi ezip geçiyor istediğin kadar kas yani. Bence emeğin anlamı kalmadı istediğin kadar kas 0 5 yone beni 6 2 halimle kesiyor.
son gelen "durability" patch yüzünden gerçekten çoğu karakter earlyde çok bişi yapmamaya başladı yani gelmeden önce yone %10 can çalma alıyordu herkesin içinden geçiyordu şuan öyle bir sorun yok ama durability patch earlyde işe yaradığı kadar late'ide gerçekten yok ediyor latede'de hasar yemiyor mübarek tanklar
Post automatically merged:

son gelen "durability" patch yüzünden gerçekten çoğu karakter earlyde çok bişi yapmamaya başladı yani gelmeden önce yone %10 can çalma alıyordu herkesin içinden geçiyordu şuan öyle bir sorun yok ama durability patch earlyde işe yaradığı kadar late'ide gerçekten yok ediyor latede'de hasar yemiyor mübarek tanklar
ve en başta dengeleme süreci diyen arkadaşa katılıyorum evet bu da doğru riot abim her zamanki gibi 12 yılda bir türlü öğrenemediğimiz şeyi tekrar yapıyor: bir şey deniyoruz bir iki yama sabret düzelticez diyorlar ve geçiyorlar hiç üstüne bastırmadan malesef

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Adam saçma sapan 1 çar alıyor Sett gibi ezip geçiyor istediğin kadar kas yani. Bence emeğin anlamı kalmadı istediğin kadar kas 0 5 yone beni 6 2 halimle kesiyor.
ben her şeyin ctsi olduğunu düşünüyorum bence oyun dengeli gibi bir kaç değiştimeye ihtiyacı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...