Renkler zevkler tartışılmaz hocam.bende eski bir scripter olarak eski günlerdeki ortamı bulmakta zorlanıyorum bu konuda haklısın, umarım vanguard olayından sonra tüm scripterlar birleşip daha iyi bir iş ortaya koymaya çalışır ve eski günlerdeki gibi eğleniriz
Tüm script bayilerinin toplanmasının mümkün olduğunu düşünmüyorum ama tüm sağlam script kullanıcılarının ve boşbeleş insanlara sataşan değilde susup kendi zevkini yaşan scripterlara ulaşılabilirse çok tatlı olur. Kimin ne kullandığı beni gerçekten ilgilendirmiyor, sağlam bir orb benim için yeterli şahsen.bende eski bir scripter olarak eski günlerdeki ortamı bulmakta zorlanıyorum bu konuda haklısın, umarım vanguard olayından sonra tüm scripterlar birleşip daha iyi bir iş ortaya koymaya çalışır ve eski günlerdeki gibi eğleniriz
anlayamadım hocam hangi renk, hangi zevk?Renkler zevkler tartışılmaz hocam.
Hocam script kullanarak nereye kadar varacaksınız ne zevk alıyorsunuz yazmıştınız düzenleyip geri çekmişsinizanlayamadım hocam hangi renk, hangi zevk?
evet bak bu konuda da haklısın, hatta scriptlerin satışında bile kimlere satılıp satılmayacağı denetlenebilir. umarım bu yamadan sonra orb'lar daha sağlam bir şekilde geri dönerTüm script bayilerinin toplanmasının mümkün olduğunu düşünmüyorum ama tüm sağlam script kullanıcılarının ve boşbeleş insanlara sataşan değilde susup kendi zevkini yaşan scripterlara ulaşılabilirse çok tatlı olur. Kimin ne kullandığı beni gerçekten ilgilendirmiyor, sağlam bir orb benim için yeterli şahsen.
yanlış posta yorum atmışım hocam ya, o yüzden düzelttim yanlış anlaşılma olmasın hahaHocam script kullanarak nereye kadar varacaksınız ne zevk alıyorsunuz yazmıştınız düzenleyip geri çekmişsiniz
Elobuddy kullanırken twitch base atarken mecburi bir şekilde Q basıyordu. Ilk config değiştirme işlerine o zamanlar atılmıştım çünkü bazıları ayıkıyordu olayı, Q basmadan base at bakiyim? falan yazıyorlardı mal gibi kalıyordum. Joduska zaten script mi exploit mi yaratıyor belli değil kalistasını unutmam hahahaJoduska me ve elobuddy günleri der geçerim.
KalistaElobuddy kullanırken twitch base atarken mecburi bir şekilde Q basıyordu. Ilk config değiştirme işlerine o zamanlar atılmıştım çünkü bazıları ayıkıyordu olayı, Q basmadan base at bakiyim? falan yazıyorlardı mal gibi kalıyordum. Joduska zaten script mi exploit mi yaratıyor belli değil kalistasını unutmam hahaha
O kalista muazzam bozuktu.Elobuddy kullanırken twitch base atarken mecburi bir şekilde Q basıyordu. Ilk config değiştirme işlerine o zamanlar atılmıştım çünkü bazıları ayıkıyordu olayı, Q basmadan base at bakiyim? falan yazıyorlardı mal gibi kalıyordum. Joduska zaten script mi exploit mi yaratıyor belli değil kalistasını unutmam hahaha
Ben normalde de önce q bastıktan sonra direkt base atıyordum. Bunun sc ile alakasını çözemedim kankam. Scye özel bir şey değil ki buElobuddy kullanırken twitch base atarken mecburi bir şekilde Q basıyordu. Ilk config değiştirme işlerine o zamanlar atılmıştım çünkü bazıları ayıkıyordu olayı, Q basmadan base at bakiyim? falan yazıyorlardı mal gibi kalıyordum. Joduska zaten script mi exploit mi yaratıyor belli değil kalistasını unutmam hahaha
Bende yapıyorum fakat elobuddy configinde q after base tarzinda zoraki bir seçeneği mevcuttu.Mesela manan yok gereksiz bir yer ve riskli base atman lazim ama öledebilirsin koruman gerekiyor mananı base atiyorsun base atarken q basıyor otomatik olarak açığa vuruyordu.Ben normalde de önce q bastıktan sonra direkt base atıyordum. Bunun sc ile alakasını çözemedim kankam. Scye özel bir şey değil ki bu
Olsada kullansamKalista
O kalista muazzam bozuktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?