LoL'de scriptlerin devam edebilmesi için özel topluluk oluşturulmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hahaxd.jpg

1707860901123.png

Öncelikle iyi forumlar dilerim, 2016 yılından bu yana script kullanan birisi olarak Riot Games'in sıradan oyunculara çalışıyormuş hissiyatı vermesi için böyle önlem alıyormuş hissini verdirtmesini ilk hissedişim değil.

Bypasslanması ve hatta yeni şeylerin türemesi olanağı bence çok yüksek. Tahminimce Vanguard çıktıktan 3 gün sonra Space basmaya devam edeceğiz. Olan sadece hesaplara olur tahminen ama merak ettiğim konu şu: Büyük ihtimalle bundan sonra çoğu şey özel olacak yani artık topluluğa hizmet etmeyecek çünkü kodlar daha gizli olacaktır diye tahmin ediyorum. Olay böyleyken bence topluluk sahiplerinin gerçekten eski tayfayı bir araya getirmeye uğraşması gerekiyor. Spacebarclub.ıo, bilen bilir. 2018 yıllarında hizmet veren en iyi topluluktu. Sonra sahibi koronadan mı ne öldü, Avrupalılar bunu yapabiliyor. biz neden yapamıyoruz?

Neden bir adım atmaya çalışana direkt çelme takılıyor? Anlamadım. Vanguard'ın gelmesiyle insanları biraz daha farklı kitleye hitap edeceğini düşündüğüm script topluluğunu adminlerin acilen bir araya getirmesi gerekiyor. Bence MH bu topluluğa önderlik edebilecek adminlerde barındırıyor, yapın abi. Özel bir topluluk yapın, biz de geliştirelim.

Efsane şeyler eskide kalıyor ama hâlâ yapılabilir insanlar test edilip tartılabilir ve içeriye girecek insanlara da önem verilebilir. Konu amacım aslında biraz dertleşmek ve eskilerden bahsetmek, eski insanlarla tanışmak. Benim için öldürmeyen güçlendirir. Vanguard topluluk için öyle olacak, büyük bir temizlik olacak. Forumlar bana her zaman çok samimi hissettirmiştir çünkü okuyan insanlar iyi insanlardır, bilen insanlardır bu yüzden buradan destek almak iyi hissettirir. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Konu amacım, belirttiğim gibi emek verecek; doğru insanları seçebilecek kişileri bir araya getirerek doğru insanlarla yapılan bir LoL script tabanlı topluluk oluşturulması.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bende eski bir scripter olarak eski günlerdeki ortamı bulmakta zorlanıyorum bu konuda haklısın, umarım vanguard olayından sonra tüm scripterlar birleşip daha iyi bir iş ortaya koymaya çalışır ve eski günlerdeki gibi eğleniriz :D

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende eski bir scripter olarak eski günlerdeki ortamı bulmakta zorlanıyorum bu konuda haklısın, umarım vanguard olayından sonra tüm scripterlar birleşip daha iyi bir iş ortaya koymaya çalışır ve eski günlerdeki gibi eğleniriz :D
Tüm script bayilerinin toplanmasının mümkün olduğunu düşünmüyorum ama tüm sağlam script kullanıcılarının ve boşbeleş insanlara sataşan değilde susup kendi zevkini yaşan scripterlara ulaşılabilirse çok tatlı olur. Kimin ne kullandığı beni gerçekten ilgilendirmiyor, sağlam bir orb benim için yeterli şahsen.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Tüm script bayilerinin toplanmasının mümkün olduğunu düşünmüyorum ama tüm sağlam script kullanıcılarının ve boşbeleş insanlara sataşan değilde susup kendi zevkini yaşan scripterlara ulaşılabilirse çok tatlı olur. Kimin ne kullandığı beni gerçekten ilgilendirmiyor, sağlam bir orb benim için yeterli şahsen.
evet bak bu konuda da haklısın, hatta scriptlerin satışında bile kimlere satılıp satılmayacağı denetlenebilir. umarım bu yamadan sonra orb'lar daha sağlam bir şekilde geri döner :D

Hocam script kullanarak nereye kadar varacaksınız ne zevk alıyorsunuz yazmıştınız düzenleyip geri çekmişsiniz :)
yanlış posta yorum atmışım hocam ya, o yüzden düzelttim yanlış anlaşılma olmasın haha :D gece saatleri mh biraz yavaş çalışıyor biliyorsunuz ashdgashe

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Joduska me ve elobuddy günleri der geçerim.
Elobuddy kullanırken twitch base atarken mecburi bir şekilde Q basıyordu. Ilk config değiştirme işlerine o zamanlar atılmıştım çünkü bazıları ayıkıyordu olayı, Q basmadan base at bakiyim? falan yazıyorlardı mal gibi kalıyordum. Joduska zaten script mi exploit mi yaratıyor belli değil kalistasını unutmam hahaha:kekw:

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Konuda iyi yerlere değinmişsin. Şahsen Vanguarddan sonra sileceğim oyunu. Sebebi Scriptlerin yok olabilecek olması falan değil, eskisi gibi her 2 - 3 maçta yeni hesap açmaktan bıkacağım için. Tamamen bypass edilene kadar oyunu salacağım. Riot çok uzun süre scleri görmezden geldi. Biliyorlar ki oyunun neredeyse yarısı sc kullanıcısı. Lol oyuncularının vanguard geldikten sonra scriptlerin biteceğini umması ayrı komik geliyor. Scriptler lol topluluğunun büyük bir kısmını kapsıyor ve bu duruma el atması lazım. En gelişmiş sclerden birine sahip bu forum, elbet kendi düzeni içerisinde bir topluluğa sahip olsada globale tam anlamıyla açılmalı bence.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Elobuddy kullanırken twitch base atarken mecburi bir şekilde Q basıyordu. Ilk config değiştirme işlerine o zamanlar atılmıştım çünkü bazıları ayıkıyordu olayı, Q basmadan base at bakiyim? falan yazıyorlardı mal gibi kalıyordum. Joduska zaten script mi exploit mi yaratıyor belli değil kalistasını unutmam hahaha:kekw:
Kalista
O kalista muazzam bozuktu.

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben normalde de önce q bastıktan sonra direkt base atıyordum. Bunun sc ile alakasını çözemedim kankam. Scye özel bir şey değil ki bu

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben normalde de önce q bastıktan sonra direkt base atıyordum. Bunun sc ile alakasını çözemedim kankam. Scye özel bir şey değil ki bu
Bende yapıyorum fakat elobuddy configinde q after base tarzinda zoraki bir seçeneği mevcuttu.Mesela manan yok gereksiz bir yer ve riskli base atman lazim ama öledebilirsin koruman gerekiyor mananı base atiyorsun base atarken q basıyor otomatik olarak açığa vuruyordu.
Kalista

O kalista muazzam bozuktu.
Olsada kullansam :)

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yani keşke tüm hile bayileri diyim birleşipte yapsalar çok iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
10 HİZMET YILI
  1. Etik Sorunlar: Oyun hile yazılımları, oyunların adil ve eğlenceli bir ortamda oynanmasını engelleyebilir. Bu durum, diğer oyuncuların deneyimini olumsuz etkileyebilir ve oyun geliştiricileriyle yapılan dürüst rekabeti bozabilir.
  2. Hukuki Sorunlar: Oyun hile yazılımları, oyun geliştiricilerinin kullanıcı sözleşmelerini ihlal edebilir ve hukuki sorunlara yol açabilir. Bir araya gelmek, bu tür hile yazılımlarının geliştirilmesi ve dağıtılmasıyla ilgili yasa ihlallerini artırabilir.
  3. Oyun Ekosistemi Zayıflaması: Oyunların hilelerle dolu olması, oyun ekosistemine zarar verebilir. Diğer oyuncuların motivasyonunu düşürebilir ve oyun geliştiricilerini daha güçlü güvenlik önlemleri almaya sevk edebilir, bu da geliştiricilerin kaynaklarını başka alanlardan ayırmalarına neden olabilir.
  4. Toplumsal Algı Sorunları: Oyun hile yazılımcılarının bir araya gelmesi, toplumsal algı sorunlarına neden olabilir. Bu kişilerin faaliyetleri, genel olarak olumsuz bir izlenim bırakabilir ve oyun topluluğunda güven kaybına yol açabilir.
Sonuç olarak, oyun hile yazılımcılarının bir araya gelmesi, hem oyun geliştiricileri hem de oyun topluluğu için olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle, oyun geliştiricileri genellikle hile yazılımlarına karşı mücadele etmek ve adil bir oyun deneyimi sağlamak için çeşitli önlemler alırlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
destekliyorum hele eski scriptler neydi öyle adama nefes aldırmıyordu şimdikiler fasa fiso eski scriptleri özlüyorum o keyfi daha hiç biri veremedi

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Pek zannetmiyorum bazı şeyler eskiden güzeldi hocam ya

Üye
2 HİZMET YILI
vanguard geldikten sonra anakart banları çoğalıcak peki bunu kaldırmaya yarayan programın bilgisayara bir zararı varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...