Öncelikle iyi forumlar dilerim, 2016 yılından bu yana script kullanan birisi olarak Riot Games'in sıradan oyunculara çalışıyormuş hissiyatı vermesi için böyle önlem alıyormuş hissini verdirtmesini ilk hissedişim değil.
Bypasslanması ve hatta yeni şeylerin türemesi olanağı bence çok yüksek. Tahminimce Vanguard çıktıktan 3 gün sonra Space basmaya devam edeceğiz. Olan sadece hesaplara olur tahminen ama merak ettiğim konu şu: Büyük ihtimalle bundan sonra çoğu şey özel olacak yani artık topluluğa hizmet etmeyecek çünkü kodlar daha gizli olacaktır diye tahmin ediyorum. Olay böyleyken bence topluluk sahiplerinin gerçekten eski tayfayı bir araya getirmeye uğraşması gerekiyor. Spacebarclub.ıo, bilen bilir. 2018 yıllarında hizmet veren en iyi topluluktu. Sonra sahibi koronadan mı ne öldü, Avrupalılar bunu yapabiliyor. biz neden yapamıyoruz?
Neden bir adım atmaya çalışana direkt çelme takılıyor? Anlamadım. Vanguard'ın gelmesiyle insanları biraz daha farklı kitleye hitap edeceğini düşündüğüm script topluluğunu adminlerin acilen bir araya getirmesi gerekiyor. Bence MH bu topluluğa önderlik edebilecek adminlerde barındırıyor, yapın abi. Özel bir topluluk yapın, biz de geliştirelim.
Efsane şeyler eskide kalıyor ama hâlâ yapılabilir insanlar test edilip tartılabilir ve içeriye girecek insanlara da önem verilebilir. Konu amacım aslında biraz dertleşmek ve eskilerden bahsetmek, eski insanlarla tanışmak. Benim için öldürmeyen güçlendirir. Vanguard topluluk için öyle olacak, büyük bir temizlik olacak. Forumlar bana her zaman çok samimi hissettirmiştir çünkü okuyan insanlar iyi insanlardır, bilen insanlardır bu yüzden buradan destek almak iyi hissettirir. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Konu amacım, belirttiğim gibi emek verecek; doğru insanları seçebilecek kişileri bir araya getirerek doğru insanlarla yapılan bir LoL script tabanlı topluluk oluşturulması.
Moderatörün son düzenlenenleri: