Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sup mainim diğer rolleri hiç oynayasım gelmiyor ama diğer lane herolarını supta oynamayı seviyorum Sup oynayınca bizim milletin egosu tatmin olmuyor galiba o yüzden bireysel rolleri tercih ediyorlar adc ve sup daha az tercih ediliyor
Her yiğidin hakki deyil herkes oynayamaz tadini bilenler bagimlisi olur lux support kadar eylenceli bsy yk hile ile girersen tadindan yenmez ve üstelik diyer lanelerde ck eylenceli yane ne bilim simdi turkiyede support olayi bikere cok cok sonradan geldi abi bizlik bsy deyil
sadece tr serverinde olan saçma sapan bir olay iyi bir support çok rahat oyun kazandırtır ama hepimizin bildiği tr köpekleri olduğu için pek kavrayacaklarını sanmıyorum
NA sunucusunda da jung alımı çok az garip bir şekilde tr serverine gelirsek bizimkiler takıma destek olmak yerine feedlemeyi veya trollemeyi tercih ettiği için normaldir az oynanması