discorddan istek attım nick brDostum bu hwid bandır kısaca o bilgisayarda açtığın her hesap ban yer bunun için 2 yöntem mevcut ya spoof alırsın yada beklersin anakartını söyler isen sana ücretsiz şekilde yardımcı olmaya çalışırım istersen discord üzerinden iletişime geçebilirsin
eskiden valorantda da yemistim hwid 2 3 ay sonra geçmişti bundada öyle olur diyosun yani1 kere ban yediğinde banın açılana kadar girdiğin tüm hesapların ban yer bu normal. 4 ay gibi bir süre oyunu oynamaman gerek.
ne zmn çözülür yaaa giremiyorumsitede spoofer var , onu kullan muhtemelen sorununu çözecektir
OlabilirVanguarddan dolayi olabilir ban olayi
BilemiyorumVanguarddan dolayi olabilir ban olayi
offf hile alması cok zor buneeeSistemde bi kere ban yediysen diğer hesaplarınada bulaşabilir büyük ihtimalle pcde trojen kalmıştır knk
bana yardımcı olabilirseniz sevinirimDostum bu hwid bandır kısaca o bilgisayarda açtığın her hesap ban yer bunun için 2 yöntem mevcut ya spoof alırsın yada beklersin anakartını söyler isen sana ücretsiz şekilde yardımcı olmaya çalışırım istersen discord üzerinden iletişime geçebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?