LoL'e giriş yapılan tüm hesaplar banlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
LoL hesabım birden ban yedi. Ardından girdiğim bütün hesaplar ban yemeye başladı. 9 ay önce script kullanmıştım ama onun üstünden PC'ye 2 kere format attım ama şu an hiçbir şey kullanmamama rağmen girdiğim bütün hesaplar ban yiyor. Format attım, tüm diskleri temizledim. Yine ban yiyor. Ticketları takmıyorlar. Formattan sonra defalarca oyunu sildim, tekrar yükledim, tüm diskleri temizledim ama sonuç yine aynı, ban atıyor. Lütfen bilen birisi yardımcı olsun, çok makbule geçer.

Moderatörün son düzenlenenleri:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
1 kere ban yediğinde banın açılana kadar girdiğin tüm hesapların ban yer bu normal. 4 ay gibi bir süre oyunu oynamaman gerek.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum bu hwid bandır kısaca o bilgisayarda açtığın her hesap ban yer bunun için 2 yöntem mevcut ya spoof alırsın yada beklersin anakartını söyler isen sana ücretsiz şekilde yardımcı olmaya çalışırım istersen discord üzerinden iletişime geçebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Delay bana düştün spoofer alman lazım veya hileyle oynayacam diyorsan ls al içinde spoof var girersin

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum bu hwid bandır kısaca o bilgisayarda açtığın her hesap ban yer bunun için 2 yöntem mevcut ya spoof alırsın yada beklersin anakartını söyler isen sana ücretsiz şekilde yardımcı olmaya çalışırım istersen discord üzerinden iletişime geçebilirsin
discorddan istek attım nick br

1 kere ban yediğinde banın açılana kadar girdiğin tüm hesapların ban yer bu normal. 4 ay gibi bir süre oyunu oynamaman gerek.
eskiden valorantda da yemistim hwid 2 3 ay sonra geçmişti bundada öyle olur diyosun yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
bizim bir arkadaşta banlandı en mantıklısı şuanlık hiç orjiinal hesapla girmemek

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sitede spoofer var , onu kullan muhtemelen sorununu çözecektir

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Sistemde bi kere ban yediysen diğer hesaplarınada bulaşabilir büyük ihtimalle pcde trojen kalmıştır knk

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ekran kartı değiştirmek değil anakart değiştirmek işe yraycaktır ya da bir anakart parası verip spoofer alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
spoofer satabilirim ucuza yada çözüm bulabilirim istersen bana ulalabilirsin discord yaz

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
spooferlar var hocam ve maalesef vanguard acımıyor bu konularda vac bile yanında insaflı kalır

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hwid ban yemişsin reis spoofer alman lazım hexware bakabilirsin ben 3 kere banımı açtırttım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...