LolSkin Ban Sebebi Olacağı Söyleniyordu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam Ben Bayadır Lol Oynamıyorum Üni Başladım Tatile Gİrince Biraz Sardı Eskiden Lol Skin Ban Sebebi Olacak Diyorlardır Doğrumudur Veya Kullanıp Ban Yiyen Varmı?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam Ben Bayadır Lol Oynamıyorum Üni Başladım Tatile Gİrince Biraz Sardı Eskiden Lol Skin Ban Sebebi Olacak Diyorlardır Doğrumudur Veya Kullanıp Ban Yiyen Varmı?
Hayır dostum bugüne kadar ban yiyeni görmedim kendim scriptte de güncel olarak kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yok kanka kendimde kullandım etrafımdakilerde kullandı hiçbir şey olmadı :D

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ban yiyen duymadım kullanabilirsin bence

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Eskiden lolskini ana hesabımda kullanıyordum, sadece skin ama yine de ban yedim. Ana hesapta kullanmanı önermem

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kanka her sezon aynı şey sıkıntı olacagnı düşünmüyorum

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lolskin oyun içinde herhangi bir değişiklik yapmayan veya size herhangi bir avantaj sağlamayan bir mod olduğu için yasaklanamaz.

Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? @Adc Main @Javier Diaz @Batuhan Ay55
Ekte Riot Games'in konu ile ilgili açıklaması dahi var;

Herkese selamlar sevgili dostlar,

Gün geçmiyordu ki Riot Xecthar sansasyonel bir paylaşım ile ortalığı karıştırmasın. Bugünkü konumuz ise uzun zamandır insanların aklını kurcalayan LoLSkin.

Hepinizin bildiği gibi birçok yerden LoLSkin kullanmanın yasak olduğunu, şu anda önceliğimiz olmasa da zamanla ona da sıra geleceğini söylemiştik.

İşte o günler gelip çattı!

Uzun okumayı sevmeyenler için hemen buraya bir özet koyayım:

LoLSkin bilgisayarında yüklüyse hemen sil, programa ait bütün uzantı ve verileri temizle ve bir daha da kullanma! Böylece çok yakında gelecek LoLSkin Permabanları kasırgası seni etkilemesin. Hemen diyorum, yarın değil! Bu post paylaşıldığı andan itibaren sayaç işlemeye başladı!..
Dosyalar nasıl silinir?
LoLSkin programını bilgisayarından tamamen kaldırdıktan sonra oyuna giriş yap. Genel ayarların altında Sorun Giderme bölümü var. Onun tek içeriği olan "Tam Onarım Başlat" tuşuna basarsan dosyalarını temizleyecektir. Ya da direkt
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yükleyip işini hızlıca halledebilirsin.
Şimdi de okumayı sevenleri, arkadaşlarının sorularını cevaplayabilecekleri kadar bilgiyle donatma vakti.

ÖNCE ŞUNU SÖYLE, NİYE BEKLEDİNİZ BU KADAR?
Riot Games’in “3. Parti Program” derecelendirmesinde öncelik her zaman hile; yani oyun içinde kişiye haksız rekabet üstünlüğü sağlayan programlardır. Pek tabii rekabetin ateş olup yaktığı, sel olup boğduğu League of Legends’da bu programları piyasaya sürüp milleti dolandırmaya çalışmak da bir sektör halini almış durumda.

İşte böyle böyle, uzun süredir “hilesiz oyun” kavgamız devam ederken sinsi sinsi ilerleyen başka bir şey dikkatimizi çekti: LoLSkin. Normalde “Abi oyun içinde ne avantaj sağlıyor ki? Sonra bakalım!” dediğimiz bu program Türk oyuncusunda bir anda salak yerine konma durumu oluşturmaya başladı. Sosyal medyada artarak gördüğümüz “Mal mısın XQ, lolskin var asdfwdas!” cümleleri, artık durumun oyuncuları aşağılamaya vardığını görmemize neden oldu.

Yeni çıkan Jeton Düşmanı Yasuo kostümüne bayılan Qader_uT4ns1n okul harçlığından biriktirdikleri ile bu kostümü aldıktan sonra Ashq Doqtoru’unun “Salakmısın olm sen para veriyon?” sataşmalarına maruz kaldığında, hem kostüme sahip olduğu için hissettiği mutluluk yerle bir oluyor hem de bu zorbalıkları örnek alıp o da başkalarını aynı şekilde aşağılamaya başlıyor. Yani anlayacağınız artık buna bir el atmanın zamanı geldi. Geç oldu, bari güç olmasın...

ŞİMDİ NELER OLACAK?
Öncelikle bu okuduğunuz yazının çok ciddi bir uyarı niteliği taşıdığını bilip sevdiklerinizle paylaşmanız önemli. Böylece BUGÜNDEN İTİBAREN bu programı hemen silip bir daha da yüzüne bakmayarak sizin ve sevdiklerinizin hesaplarını permadan kurtarmış olacaksınız.

Uzun zamandır eyleme geçmediğimiz bir konu olduğundan, önce uyarıp oyunculara biraz süre tanımanın daha doğru olacağını düşündük. Böylece insanlara programı silip sonra da internette “Kullanma oolm, perma yersin” muhabbetinin dönmesi için zaman veriyoruz. Hiç uyarmadan banlamak bizim stilimiz gibi görünse de bu kadar geç kaldığımız bir konuda bunu yapmak bize yakışmaz.

Çok yakında (tabii ki tarihi vermiyorum) hâlâ inatla bu programı kullananlara daha ciddi bir uyarı niteliğinde uzaklaştırma cezası verilecek. Bunun sonrasında ise - tıpkı diğer hile programlarında olduğu gibi - bu programın kullanılması Permaban’a varan cezalar ile sonuçlanabilir.

KULLANIYORDUM AMA ŞİMDİ SİLDİM, SIKINTI VAR MI?
Yok. Bugünden sonra bir daha kullanmazsan, eskiden kullandığın için herhangi bir ceza vermeyeceğiz. Ayrıca daha önce uyarmadığımız için de “özür dileriz”. Keşke işler buraya gelmeden önce harekete geçseydik.

DEVAM ETTİM VE PERMA YEDİM, HESABI AÇABİLİR MİYİM?
Hayır.

ALLAH RIZASI İÇİN NE ZAMAN GELECEK BANLAR?
“Son gün ne zaman? 3-5 gün daha kullanabilir miyim?” gibi soruların cevabı: Süre Bitti!

Bugünden itibaren programı kullanmaya devam eden hesapları tek tek listeye alacağız. Banlar ise çok geçmeden gelecek, mesela birkaç hafta içinde (birkaç ay değil!) O nedenle LoLSkin’siz günlere bir an önce dönmekte yarar var.

BEN KİMSEYİ AŞAĞILAMIYORM POROĞRAMI KULLANIRKEN!
Farketmez k@nk@. LoLSkin artık bizim tolerans göstermediğimiz programlar arasındadır ve bunu kullanmakla script kullanmak arasında bir fark yok; dolayısıyla sonuçları aynı olacak.

Kullanabilmek için mazeret bulmaya harcanacak zamanı hemen programı silmeye kullanmak en doğrusu.

ABİ XxXEkscalibur15XxX HALA KULLANIYOR?!
Lan yine mi XxXEkscalibur15XxX!

Banlar herkese aynı anda gelmeyecek, klasik “Dalga Dalga” sistemi uygulanacak. Dolayısıyla şu anda kullanıyor olabilir ama çoktan listeye girmiştir, hiç dert etme.

NASIL YAKALIYORSUNUZ HACI BUNLARI?
Her hile programı gibi, LoLSkin de bizim oyun içi dosyalarımıza erişip onları manipüle etme yoluyla kendisini çalıştırıyor. Pek tabii oyun bizim olduğundan dosyalarımızdaki en ufak değişiklikler bile anında Anti-Cheat sistemimize uyarı olarak düşüyor. Yani aslında şimdiye kadar kullanılan tüm hile programlarının hangi hesapta kullanıldığını biliyoruz. Geçmişten tek fark, artık LoLSkin kullanılan hesaplar da tespit edildiğinde “etiketlenecek” ve gerekli cezalar uygulanacak.

Velhasıl-ı Kelam; LoLSkin macerasında artık sona gelindi. Lütfen bir an önce bu programı bilgisayarlarınızdan kaldırın ve bir daha yüzüne dahi bakmayın.

Hesaplarımızın değerini en çok kaybettiğimizde anlıyoruz. Bu sefer önceden görelim, hep birlikte çalışıp bunun olmasına izin vermeyelim.

Sevgiler, saygılar, muvaffakıyetler.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla tr serverinde lolskin yasak, eu West serverinde serbest ama

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
hocam rito başlarda lol skin e izin veriyordu o yüzden sorun olmuyordu sonradanda kararını dğeiştrdi ama lol skin e hala ban atmıyor atarsa zaten tr sunucusu bomboş kalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...