Seçkin Üye
Lolskin herzaman ban sebebi halada öyle
Dostum o programı kullanmak ban sebebi riot açıklama yapmıştı bunun hakkında ban yiyen arkadaşlarım da var bu yüzden ama ben kullanıyorum uzun süredir hiç de ban yemedimÖyle Bir Söylenti Geziyordu Eskiden Şuan Kullansam Ban Yemem Yani?
Bende Henüz Ban Yiyeni Görmedim Hayırlısı ArtıkDostum o programı kullanmak ban sebebi riot açıklama yapmıştı bunun hakkında ban yiyen arkadaşlarım da var bu yüzden ama ben kullanıyorum uzun süredir hiç de ban yemedim
Bu Irkçılığa Girer ArtıkBildiğim kadarıyla tr serverinde lolskin yasak, eu West serverinde serbest ama
Böyle bir açıklama yaptı ritoBu Irkçılığa Girer Artık![]()
Yok Knk Neden Söyleyim Başkasına Zaten, Neyse Hayırlısı Artık Gerekirse Smurf Açacam Kasacamkanka çok kullandım kullananı gördüm ban yiyeni görmedim göz korkutmak için diyolar kullan. ama dikkat et takıma veya karşı takıma kullandığını söyleme. reportlarlarsa yiyebilirsin
hayır heryerde aynı ama fark edilme olasılığı tr de daha az. westde daha fazla.Bildiğim kadarıyla tr serverinde lolskin yasak, eu West serverinde serbest
yaklaşık 3 yıl kullandım ban yemedimHocam Ben Bayadır Lol Oynamıyorum Üni Başladım Tatile Gİrince Biraz Sardı Eskiden Lol Skin Ban Sebebi Olacak Diyorlardır Doğrumudur Veya Kullanıp Ban Yiyen Varmı?