Konu bu arkadaşlar. Hiçbir şekilde belli etmeden riven oynuyorum. Main hesabım 114 level ve kullanma ve kullanma konusunda çok arada kaldım. Size olan sorum ise hiçbir şekilde report yemezsem
ban yer miyim ?
Evade otomatik olarak tüm skillshotları dodgelediği için belli eder, kapatman gerek.
Auto spell ise seni öldürebilecek comboları flash vs. ile dodgeler. Çok hızlı olduğu için belli eder (bkz. Hepbuz).
detect oldugu anda yer ama detect değiş şuan yani ban riskin sadece oyunda belli edip rapor yersen artar valla ben 1 haftadır göstererek de oynadım daha ban yemedim
Var kankam karşımıza gelen yasuo vardı çok belli ediyordu raporları herkes yedi banı evade kullanmamasına rağmen ama LPReborn mu kullanıyordu orasını bilmiyorum.
Konu bu arkadaşlar. Hiçbir şekilde belli etmeden riven oynuyorum. Main hesabım 114 level ve kullanma ve kullanma konusunda çok arada kaldım. Size olan sorum ise hiçbir şekilde report yemezsem
ban yer miyim ?
Bence ban yemezsin. Ben belli etmeden oynuyorum skill dodge kapalı daha ban yemedim. Oyunuma çok script geliyor göstere göstere oynuyorlar onlar da yemiyor gibi gözüküyor şuanlık. Ama tabi eğer detected olursa ban yersin