- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
hocam lolbypass kullanıyor musun sen? Düşüncen nedir o yazılım hakkında? Henüz hiç ban yememiş birinin kullanması da doğru olur mu?dereceli/derecesiz her türlü oyun modu oynadım ve daha hic banyemedim lpreborn büyük bi ihtimal senden kaynaklanıyor eğer exploit falan kullanıyorsan scripte kolay ban yersin exploit kapatın
Hocam merakla bekliyorum umarım çözersin, güncellersen sevinirim denedikten sonraŞuan PC temizliği yapıyorum. Temiz kurulum sonrası bypass deneyeceğim ve sonucu yarın buradan paylaşırım. Yine banlanırsam bir sonraki seviye olan PC format deneyeceğim. Yine aynı sorun devam edderse LOL'e elveda demek kaçınılmaz olacak. Zira Scriptsiz bir LOL, LOL değildir
bende yenı kullanmaya basladım 3 4 oyun attım sımdılık sıkıntı yokArkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 10-15 oyun sonra ban yiyorum sürekli.
Ayarlarımda hiçbir değişiklik yapmadım. Aynı ayarlarla 4 ay ban yemeden oynadım. Fakat son dönemde, yani yaklaşık 20 gündür sürekli olarak ban yiyorum. 1 hesap en fazla 1 gün dayanıyor. Report yemediğimden eminim. 4 aylık hesabım defalarca rep yemesine rağmen banlanmamıştı.
Son dönemde benzer sorun yaşayan var mı?
dostum ben aksine plat 1 elodayım tr de her 3 maçta bir illaki hile geliyor ve replememe rağmen bir çok kişiyi repledim bu arada hiç bir şekilde ceza uygulaması geldi diye bir bildirim almadım maalesefArkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 10-15 oyun sonra ban yiyorum sürekli.
Ayarlarımda hiçbir değişiklik yapmadım. Aynı ayarlarla 4 ay ban yemeden oynadım. Fakat son dönemde, yani yaklaşık 20 gündür sürekli olarak ban yiyorum. 1 hesap en fazla 1 gün dayanıyor. Report yemediğimden eminim. 4 aylık hesabım defalarca rep yemesine rağmen banlanmamıştı.
hocam ben lol bypass ı windsharp varken kulanıyordum oda pek bi iş yapmıyodu gene her türlü ban yiyodum benim tavsiyem şuanlık lpreborn da lol bypass yapmaman üzerine *benim tavsiyem*hocam lolbypass kullanıyor musun sen? Düşüncen nedir o yazılım hakkında? Henüz hiç ban yememiş birinin kullanması da doğru olur mu?
Post automatically merged:
Hocam merakla bekliyorum umarım çözersin, güncellersen sevinirim denedikten sonra.
ip flag olabilirArkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 10-15 oyun sonra ban yiyorum sürekli.
öyle knk çünkü undected değil veya rage oynuyosundurArkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 10-15 oyun sonra ban yiyorum sürekli.
2 günde de yeme reis hahahahaben 2 gündür kullanıyorum 10 oyunumdan fazla var hala sonrun yok %100 kullanma
zaten scriptte hiç ban yemeyen çok çok azdır her türlü bi zaman sonra yiyorsun yapcak bişi yokArkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 10-15 oyun sonra ban yiyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?