LPReborn ayar önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi indirip, kurup açıyorum. Menüler falan geliyor, sıkıntı yok ama neyi yanlış yapıyorum, bilmiyorum. Script gibi oynayamıyorum. Darius aldım, her skili yiyor neredeyse 1 ve 2 kişi olsa bile sonra Miss Fortune aldım, Ashe aldım, tamam. Lane güzel itiyor falan da space basıyorum, tabii düzgün yönlendiriyorum. Onda sorun yok, abi adamların Q dodgeleme hassasiyetini fullemezsem ya da herhangi bir yetenek dodgeleme hassasiyetini fullemezsem her skili yiyor neredeyse ya. Var mıdır önerebileceğiniz scripti yeni kullanmaya başlayanlara güzel fikirleriniz?
kanka oynadığın char göre Lolden bahsediyorum her karakterin kendine özel configi var o yüzden tam birşey söyleyemem

Üye
4 HİZMET YILI
challenger configleri var onları dene
Post automatically merged:

challenger configler var o configleri indir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bazı karakterlerde direk geliyor bazılarında ise 2,3 tane farklı ayar oluyor. Insert tusuna bas en alta geldiginde seçtigin şampiyonun ismi olucak ona gel configi seçip loada bas o kadar.
İstersen yardımcı olabilirim ben kullanıyorum cha config ve sc .discord: Furkan Ahmet#3215

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dikkatlı ve legit bir şekilde oynamaya çalış dodge'yi fazla abartma çıkarsın baya yüksek elolara

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi indirip, kurup açıyorum. Menüler falan geliyor, sıkıntı yok ama neyi yanlış yapıyorum, bilmiyorum. Script gibi oynayamıyorum. Darius aldım, her skili yiyor neredeyse 1 ve 2 kişi olsa bile sonra Miss Fortune aldım, Ashe aldım, tamam. Lane güzel itiyor falan da space basıyorum, tabii düzgün yönlendiriyorum. Onda sorun yok, abi adamların Q dodgeleme hassasiyetini fullemezsem ya da herhangi bir yetenek dodgeleme hassasiyetini fullemezsem her skili yiyor neredeyse ya. Var mıdır önerebileceğiniz scripti yeni kullanmaya başlayanlara güzel fikirleriniz?
kanka sitenin kendisinde challanger configler bulunmakta
Post automatically merged:

sitede dolaşırsan bir sürü config ayarları var benim tavsiye ettiğim chall config ayarları var onu kullan güzel o
herhangi biri söyleyebilirmisin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
challanger config var ivarın onu dene

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka yani hile de bir yere kadar ön görüşlü bir oyun 1000000 tane gelecek seçeneği var ama bildiğim kadarıyla chal mod olayı arkadasım kullanıyor bir de aramdayken fazla kafayı yediğini biliyorum ona dikkat

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI

kanka yani hile de bir yere kadar ön görüşlü bir oyun 1000000 tane gelecek seçeneği var ama bildiğim kadarıyla chal mod olayı arkadasım kullanıyor bir de aramdayken fazla kafayı yediğini biliyorum ona dikkat
aramda kafayı yemekten ziyade istikrarlı çalışmıyor kanka ya 5 kişi skil atıyor felan alanda dar olunca mecbur zor durumda kalıyo karakter ama yinede iyi iş yapıyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...