Onaylı Üye
önce onaylı üye olman lazım galibaLPReborn kullanmayı planlıyorum fakat merak ettiğim birşey var ilk defa sc kullanacağımdan bilmek istiyorum. Bütün herolar script için uygunmudur. Örneğin sett oynamak istiyorum script ile faydası olur mu?
Bütün karakterler SC'ye maalesef uygun değil. Örneğin Güncel Challanger config'in tierlistini aşağıya bırakıyorum kontrol edebilirsin.LPReborn kullanmayı planlıyorum fakat merak ettiğim birşey var ilk defa sc kullanacağımdan bilmek istiyorum. Bütün herolar script için uygunmudur. Örneğin sett oynamak istiyorum script ile faydası olur mu?
lb var hocam biraz zorlaman gerekiyor xdyeni gelenler yok sadece eski old lar var hilede yani lb falan yok akshan falan yok vi yok öyle işte
Top lane İlloi,fiora,yone,yasuo,irelia,sionsadece scriptte olan heroları mı oynayabiliyoruz bunu bilmiyordum toplane de hangi herolarla oynayabilirim tavsiye verebilir misin?
Adc olarak kog maw öneririm 10win streak ım var suanbende kullanmaya başlıyacağaım programda hangi karakterleri alabilceğimiz vs yazıyormu bende adcde oynamak istiyorum
hemen hemen her hero var ama genel olarak eski şampiyonlar odaklı ki script eski herolarda daha stabil çalıyor ayrıca sett gibi şampiyonlarda tek işlev düz vurmak yani bunu scriptle oynasan ne oynamasan ne genel olarak skill shotı olan herolar oynamayı dene daha çok faydasını görürsünLPReborn kullanmayı planlıyorum fakat merak ettiğim birşey var ilk defa sc kullanacağımdan bilmek istiyorum. Bütün herolar script için uygunmudur. Örneğin sett oynamak istiyorum script ile faydası olur mu?
toplane için irelia çok güçlü , yasuo , yone , darius , volibear , fiora , quinn , jax , teemo , malphite , akali , vayne , mordekaiser , nasus , aatrox, tryndamere , olaf , camillesadece scriptte olan heroları mı oynayabiliyoruz bunu bilmiyordum toplane de hangi herolarla oynayabilirim tavsiye verebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?