LPReborn için tavsiye almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam sett ile w ayarını yapman lazım onun haricinde çok saçma atıyor w luleri

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Eski charlar var scriptte ki scriptte gidip sett oynamazsın heralde zaten script adc,sup,mid için yani bana göre

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ise yarar doch atiyo sonucta ama skill tutturmalı herolarda daha cok is yapar

Üye
3 HİZMET YILI
Ormanda nidalee felan oynarsan daha iyi olur senin için

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
faydası olur tabii dodge falan atar oto combo yapar işine yarar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
karakter tierlistleri var fakat çoğu şampiyonu kötü oynuyor ve hilenin farm almama vs. problemleri var paralılarda evet her şeyi oynuyor ama forumdaki hayır her şeyi oynamıyor
farm almak konusunda bir sıkıntısı olduğunu görmedim ve çoğu şampiyonu kötü oynamıyor sadece yeni şampiyonları desteklemiyor gibi düşün eğer daha çok old herolara bakarsan demek istediğimi anlayacaksın son yıllarda çıkan hiçbir heroda tam destek beklememelisin daha çok artık çokça bilinen ve önceden çıkmış olan herolarda oynamalısın ama adc mainsen bunları düşünmene gerek yok adc de hemen hemen her heroda çok iyi destek veriyor

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
farm almak konusunda bir sıkıntısı olduğunu görmedim ve çoğu şampiyonu kötü oynamıyor sadece yeni şampiyonları desteklemiyor gibi düşün eğer daha çok old herolara bakarsan demek istediğimi anlayacaksın son yıllarda çıkan hiçbir heroda tam destek beklememelisin daha çok artık çokça bilinen ve önceden çıkmış olan herolarda oynamalısın ama adc mainsen bunları düşünmene gerek yok adc de hemen hemen her heroda çok iyi destek veriyor
sana istersen discord adresi vereyim ordan minyon almama problemini çöz konuşulmadık insan kalmadı hala bir çözüm yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
LPReborn kullanmayı planlıyorum fakat merak ettiğim birşey var ilk defa sc kullanacağımdan bilmek istiyorum. Bütün herolar script için uygunmudur. Örneğin sett oynamak istiyorum script ile faydası olur mu?
dostum yeni çarları desteklemiyor ama dodge konusunda çar farketmiyor eğer combo tusunu kullanmadan oynamak istersen ac arkadan hileyi kendisi dodgelesin sen de skilleri kendin at ama diğer eski çarlarla örneğin kayle vb. carlar ile cok kolay bi sekilde oynarsın

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum hile içinde şampiyonlarin pachleri mevcut ama hepsinin degil ondan sonra sitede ki cha configi kullanmani tavsiye ederim baya etkisi oluyor ve sana tavsiyem oynarken dodgeyi kapat

Üye
3 HİZMET YILI
kanka hangi şampiyonların daha iyi olduğuna bakmak istiyorsan koridor koridor forumda tier list var ordan bakabilirsin.
uzun süre ban yememek için de evade falan kapatmalısın bence çünkü belli ediyor
mid oynuyorsan sana önereceğim hero kata ve yasu,kata 6 levelden sonra feci oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Aksahndan itibaren yeni gelen herolar yok günceleme gelecek sanırım vide felan yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Skill Odaklı Heroları Oynarsan Daha İyi Olur ve Ban Yememek için Evade Kapa

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
LPReborn kullanmayı planlıyorum fakat merak ettiğim birşey var ilk defa sc kullanacağımdan bilmek istiyorum. Bütün herolar script için uygunmudur. Örneğin sett oynamak istiyorum script ile faydası olur mu?
ücretsiz bir hileye göre baya iyi bir eksiği var mı diye sorarsan var evet ama o kadarda yüksek bir eksik değil

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
adc heroları oynarsan dahada fazla kazanabilirsin supun iyi olursa rahat winlersin scriptle

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
oto skill vardırda zedde çok işe yarıyormu bilmiyorum öğrenmek lazım iyice bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...