LPReborn için tavsiye almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
illoide pek belli oolmuyor tavsiyem o yeni herolarda yok

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
LPReborn kullanmayı planlıyorum fakat merak ettiğim birşey var ilk defa sc kullanacağımdan bilmek istiyorum. Bütün herolar script için uygunmudur. Örneğin sett oynamak istiyorum script ile faydası olur mu?
Bütün karakterler SC'ye maalesef uygun değil. Örneğin Güncel Challanger config'in tierlistini aşağıya bırakıyorum kontrol edebilirsin.

my-image (1).png

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
LPReborn u çalıştırdığın sayfada Windsharp da var o konuya git konunun içerisinde uyumlu olan tüm champlar yazar

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bende merak ediyordum hangi karakterler hem sc belli etmez ve baya iyi olur diye genelde xerath aliyorum ancak herkes sc dediği an ban yiyom filan kötü oluyordu

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
brom çoğunlukla adc heroları oynadım eğer sup kötü ise çok zor kazanıyorsun adc oynayacaksan sup pre bul kendine

önerdiğim herolar Varus, irelia, xerat, vayne, jinx, yasuo, zed, teemo, twitch. ahri

rank kasmak istiyorsan benim önerim bot pre çoğunlukla kazanırsınız

Üye
3 HİZMET YILI
menzilli karakterlerde örnepin ezreal gibi karekterlerde daha iyi çalışıyor dostum

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Script genellikle skillshotu olan şampiyonlarda daha çok iş yapıyor ama hemen hemen her şampiyonla güzel gidiyor diye düşünüyorum. 2 3 yıldır script kullanan biri olarak scriptle oynamadığım sadece yeni gelen şampiyonlar var. Kite özelliki olduğu için her şampiyonla oynanabilir. Sett'e saldırı hızı buildi kasıp çok güzel şekilde kite atabilirsin mesela. veya jax-illaoi gibi şampiyonlar da iyi gidiyor. Ancak herkesin önerdiği gibi irelia scriptle toplane kralıdır. Top lane için tek önermediğim şampiyon riven...

Kombo özelliğinin çalışmadığını bildiğim şampiyonlar;
gnar,kayn,vi, zeri, nilah,akshan,anivia,sol,azir,ekko,gwen,heim,heca,renata,rell,,seju,singed,shaco,yorick

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bosver kanka sett i fln al top irelia kalista vayne keyfine bak

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yani scripte ezreal güzel bir örnek scriptin amacı yetenekleri doclamak ve tutturabilmek

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sadece scriptte olan heroları mı oynayabiliyoruz bunu bilmiyordum toplane de hangi herolarla oynayabilirim tavsiye verebilir misin?
Top lane İlloi,fiora,yone,yasuo,irelia,sion
Oynayabilirsin dostum
Post automatically merged:

bende kullanmaya başlıyacağaım programda hangi karakterleri alabilceğimiz vs yazıyormu bende adcde oynamak istiyorum
Adc olarak kog maw öneririm 10win streak ım var suan

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Xerath çok belli ediyor haberiniz olsun onun yerine başka support herolar oynayın benim favorim velkoz

Üye
3 HİZMET YILI
morgana baya güzel gidiyo bide fazla raporlanmamaya çalış ne kadar az belli edersen o kadar fazla dayanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
LPReborn kullanmayı planlıyorum fakat merak ettiğim birşey var ilk defa sc kullanacağımdan bilmek istiyorum. Bütün herolar script için uygunmudur. Örneğin sett oynamak istiyorum script ile faydası olur mu?
hemen hemen her hero var ama genel olarak eski şampiyonlar odaklı ki script eski herolarda daha stabil çalıyor ayrıca sett gibi şampiyonlarda tek işlev düz vurmak yani bunu scriptle oynasan ne oynamasan ne genel olarak skill shotı olan herolar oynamayı dene daha çok faydasını görürsün

Üye
3 HİZMET YILI
Öncellikle şunu söyliyim eğer küme çıkman istiyosan xerath oyna ama o biraz klasikleşti top lane de oynamak istiyorsan riven oynayabilrsin

123
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
sett ile oynarsan etkili olabilir tabii kombo için çok bi etki olmaz sett zaten q basan w su dolunca w basan bi çar ama dodge'lar için etkili olur, fakat tüm şampiyonlar için etkili değil script, tierlist'den bakabilirsin hangi şampiyonların scriptinin olduğunu veya olmadığını , fakat sett ile oynanır script ile bence tf de sinir barın dolduğu gibi basar misal güzel olabilir
Post automatically merged:

sadece scriptte olan heroları mı oynayabiliyoruz bunu bilmiyordum toplane de hangi herolarla oynayabilirim tavsiye verebilir misin?
toplane için irelia çok güçlü , yasuo , yone , darius , volibear , fiora , quinn , jax , teemo , malphite , akali , vayne , mordekaiser , nasus , aatrox, tryndamere , olaf , camille

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
adc çok güzel kog ashe twicth kalista ama bunları oynarken sc çok kullanma çünkü yakalanınca genelde ölüyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...