Onaylı Üye
Hocam sett ile w ayarını yapman lazım onun haricinde çok saçma atıyor w luleri
Vayne oynayabilirsin.sadece scriptte olan heroları mı oynayabiliyoruz bunu bilmiyordum toplane de hangi herolarla oynayabilirim tavsiye verebilir misin?
farm almak konusunda bir sıkıntısı olduğunu görmedim ve çoğu şampiyonu kötü oynamıyor sadece yeni şampiyonları desteklemiyor gibi düşün eğer daha çok old herolara bakarsan demek istediğimi anlayacaksın son yıllarda çıkan hiçbir heroda tam destek beklememelisin daha çok artık çokça bilinen ve önceden çıkmış olan herolarda oynamalısın ama adc mainsen bunları düşünmene gerek yok adc de hemen hemen her heroda çok iyi destek veriyorkarakter tierlistleri var fakat çoğu şampiyonu kötü oynuyor ve hilenin farm almama vs. problemleri var paralılarda evet her şeyi oynuyor ama forumdaki hayır her şeyi oynamıyor
sana istersen discord adresi vereyim ordan minyon almama problemini çöz konuşulmadık insan kalmadı hala bir çözüm yokfarm almak konusunda bir sıkıntısı olduğunu görmedim ve çoğu şampiyonu kötü oynamıyor sadece yeni şampiyonları desteklemiyor gibi düşün eğer daha çok old herolara bakarsan demek istediğimi anlayacaksın son yıllarda çıkan hiçbir heroda tam destek beklememelisin daha çok artık çokça bilinen ve önceden çıkmış olan herolarda oynamalısın ama adc mainsen bunları düşünmene gerek yok adc de hemen hemen her heroda çok iyi destek veriyor
dostum yeni çarları desteklemiyor ama dodge konusunda çar farketmiyor eğer combo tusunu kullanmadan oynamak istersen ac arkadan hileyi kendisi dodgelesin sen de skilleri kendin at ama diğer eski çarlarla örneğin kayle vb. carlar ile cok kolay bi sekilde oynarsınLPReborn kullanmayı planlıyorum fakat merak ettiğim birşey var ilk defa sc kullanacağımdan bilmek istiyorum. Bütün herolar script için uygunmudur. Örneğin sett oynamak istiyorum script ile faydası olur mu?
ücretsiz bir hileye göre baya iyi bir eksiği var mı diye sorarsan var evet ama o kadarda yüksek bir eksik değilLPReborn kullanmayı planlıyorum fakat merak ettiğim birşey var ilk defa sc kullanacağımdan bilmek istiyorum. Bütün herolar script için uygunmudur. Örneğin sett oynamak istiyorum script ile faydası olur mu?