LPReborn için tavsiye almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
LPReborn kullanmayı planlıyorum fakat merak ettiğim birşey var ilk defa sc kullanacağımdan bilmek istiyorum. Bütün herolar script için uygunmudur. Örneğin sett oynamak istiyorum script ile faydası olur mu?

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
LPReborn kullanmayı planlıyorum fakat merak ettiğim birşey var ilk defa sc kullanacağımdan bilmek istiyorum. Bütün herolar script için uygunmudur. Örneğin sett oynamak istiyorum script ile faydası olur mu?
yeni gelenler yok sadece eski old lar var hilede yani lb falan yok akshan falan yok vi yok öyle işte

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yani evet çoğu hero tanımlı fakat scriptin amacını unutmayalım. Skilleri tutturması asıl mantık. Yani daha çok skill atan herolar ön plana çıkıyor. Ezrael gibi mesela. Sett ile ne kadar işlevli olur bilmem.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yeni gelenler yok sadece eski old lar var hilede yani lb falan yok akshan falan yok vi yok öyle işte
sadece scriptte olan heroları mı oynayabiliyoruz bunu bilmiyordum toplane de hangi herolarla oynayabilirim tavsiye verebilir misin?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
skill heroları oynamanı tavsiye ederim deneme yanılma yoluyla ve alışma yoluyla öğrenirsin dereceli direkt girme

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
zed de oto skill tutturma olayı var mı peki?

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Evade her hero icin calisiyor, fakat oynanis (combat) her heroda calismiyor mesela kaynda calismiyor, skill shot herolar ve adclerde kite mekanigi ile baya etkili olabilir sc.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bunun hakkında tierlistler ve diğer konulara bakmanı öneririm bolca karakter önererileride var birimiz burda demeyi unuttuysak o konuların birinde xxx herosu söylenmiştir.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
karakter tierlistleri var fakat çoğu şampiyonu kötü oynuyor ve hilenin farm almama vs. problemleri var paralılarda evet her şeyi oynuyor ama forumdaki hayır her şeyi oynamıyor

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
karakterleri cok iyi derecede oynamiyor cok fazla kusuru var rakip sclere gore. farm alma sorunu var cogu zaman minyonlari gormuyor sadece skilleri dodgelamak icin kullaniyorum ben.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
En iyi verebileceğim tavsiye scripte güvenerek rahat oynama.
Normal oynuyormuş gibi oyna sadece komboları ve dodgeleri sc için kullan tavsiyem.
Çok belli etme diyolar falan ama ben herşeyi fulleyerek west dia oldum hesabı sattım ban söz konusu kesinlikle değilidir şüphen olmasın.

Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Knka Yasou İrelia Akali olarak oyna tob lanede ve mıdde adc de istedigini al kednılerı oynıyo sen sadace cok belli etme

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
farmları görmüyor diyenler bir şeyi yanlış yapıyor, ben bolca maç attım her maçta neredeyse dakika farm tutturdum. bunu diyenler büyük ihtimalle sadece space basarak oynamaya çalışıyor. scriptin en büyük olaylarından biri de x c v tuşlarını düzgünce kullanabilmektir.

Üye
4 HİZMET YILI
Olay skill tutturmak o yüzden ezreal tarzı herolar güçlü

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Most champions that got released on 2020 has scripts except some champions like gp, gragas etc. I recommend you trying it out first on practice tool before going to a real match, it's up to you if you want to turn on evade (the dodge is obvious unless you change some settings or use some configs (which you can search on mh)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...