Onaylı Üye
arkdaşlar jinxte script kullanmak istiyorum ama bir sürü ayarı var hangisini seçmeliyim MightyJinx i seçtim yanlışlıkla ve hoşuma gitmedi onu düzeltim hangisin iseçmeliyim
Dostum Challanger config kullanmanı tavsiye ederim. Sadece istediğin bir ayarı Load edip oynayabilirsinarkdaşlar jinxte script kullanmak istiyorum ama bir sürü ayarı var hangisini seçmeliyim MightyJinx i seçtim yanlışlıkla ve hoşuma gitmedi onu düzeltim hangisin iseçmeliyim
load yardımı iştiyor zaten?Dostum Challanger config kullanmanı tavsiye ederim. Sadece istediğin bir ayarı Load edip oynayabilirsin
bence jinxbuddy güzel q kullanıyor default sacma sapan q acıyor .arkdaşlar jinxte script kullanmak istiyorum ama bir sürü ayarı var hangisini seçmeliyim MightyJinx i seçtim yanlışlıkla ve hoşuma gitmedi onu düzeltim hangisin iseçmeliyim
just a quick question so if i open lpreborn gives me different character option scripts?
some one add me on discord please explanation in english Hitch#0740just a quick question so if i open lpreborn gives me different character option scripts?
Post automatically merged:
2 load var zaten Challanger config de dostum ikiside işlevli bunda anlaşılmayacak bir şey yok ikisinide tavsiye ettim??load yardımı iştiyor zaten?
jhinx defualt en iyisi dostumarkdaşlar jinxte script kullanmak istiyorum ama bir sürü ayarı var hangisini seçmeliyim MightyJinx i seçtim yanlışlıkla ve hoşuma gitmedi onu düzeltim hangisin iseçmeliyim
sizin yaptığınız öneri zaten kötü bişey demedim ki? sadece arkadaş onlardan birini iştiyor dedim ve hic detaylı acıklamadığınız icin yanlısta anlayabilirdi2 load var zaten Challanger config de dostum ikiside işlevli bunda anlaşılmayacak bir şey yok ikisinide tavsiye ettim??
nasıl kurulcağını bilmiyorum kusura bakmayın acaba anlatabilir misiniz veya bir video varmıDostum Challanger config kullanmanı tavsiye ederim. Sadece istediğin bir ayarı Load edip oynayabilirsin